dobre namere ili...?

Oglasila se čim je čula da ljubi njenog bivšeg: Poznata lepotica uputila VAŽNO UPOZORENJE popularnoj pevačici

0

Nakon što je njen nekadašnji dečko dospeo u centar pažnje svetske javnosti zbog veze sa slavnom pevačicom, njegova bivša je poslala javnu poruku muzičkoj zvezdi

Tejlor Svift na meču svog novog dečka Trevisa Kelsa
Tejlor Svift na meču svog novog dečka Trevisa Kelsafoto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Ljubav kantautorke Tejlor Svift i NFL igrača Trevisa Kelsa glavna je vest u američkim medijima ovih dana.


Nakon spekulacija da su zajedno, pevačica bodrila sportistu na jednom meču, i to u društvu njegove majke, a potom su viđeni zajedno.


Fanovi muzičke senzacije oduševljeni su njenim novim dečkom, nakon što je Tejlor Svift više puta slomljeno srce, a među onima koji su se oglasili je i njegova bivša devojka Maja Benberi, lajfkouč i influenserka.

 

Tejlor izgleda kao tako zabavna devojka divnog duha, tako da joj želim svu sreću – rekla je Maja za Daily Mail, a imala je i jedno upozorenje za slavnu pevačicu.

Ali ne bih bila "žena za žene" kada je ne bih posavetovala da bude mudra. Sigurna sam da je savladala kako da vidi ko je zaista tu za nju, a ko je samo iskorišćava – istakla je ona i potom dodala na Instagramu:


Samo će vreme reći, ali znate staru izreku – jednom preljubnik, uvek preljubnik.

 


Ona nije pisala više detalja o svojoj vezi s Kelsom, a potom je obrisala ovu poruku, ali je ranije tvrdila da ju je igrač američkog fudbala prevario s Kejlom Nikol.


Maja je, inače, ovih dana "lajkovala" na društvenim mrežama i jedan komentar u kome piše da je Tejlor Svift "petica na skali do deset", pa obožavaoci pevačice tvrde da je ona ljubomorna jer je njen bivši u vezi sa zvezdom.

 

Tejlor Svift već neko vreme se viđa sa sportistom Trevisom Kelsom
Tejlor Svift već neko vreme se viđa sa sportistom Trevisom Kelsomfoto: EPA-EFE/CAROLINE BREHMAN

Kako za TMZ tvrdi izvor blizak Trevisu Kelsu, on navodno nikada nije prevario Maju Benberi i oni nisu imali nikakav kontakt već pet godina.


Ovo je jadan izgovor nekoga ko želi da se "ogrebe" za 15 minuta slave – tvrdi osoba bliska sportisti.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Travis Kelce (@killatrav)

 

BONUS VIDEO

Realna priča - Albino

 

makonda-tracker