iskreno o braku

Muškarce je zavodila u trenerci i bez šminke, a on je OSVOJIO njeno srce: Ovaj zgodni INŽENJER je suprug Ivon Jafali

0

O privatnom životu ne govori javno, a već godinama uživa u skladnom braku sa muškarcem koji je ostvarenje njenog sna 

Ivon Jafali iskreno o braku i suprugu
Ivon Jafali iskreno o braku i suprugu foto: Antonio Ahel/ATAImages

Poznata voditeljka Ivon Jafali izgovorila je sudbonosno "da" dugogodišnjem partneru, inženjeru Vladislavu Veloviću u maju 2019. godine. 

 

Od tada, oni uživaju u skladnom braku, a o svom privatnom životu gotovo nikada ne govori u javnosti. Ipak, nakon venčanja je napravila presedan i otkrila je neke detalje koje retko ko znao. 

 

- Vlada i ja smo se upoznali u Čuburskom parku gde smo šetali pse. Dugo je trajalo dok nisam primetila da mu se dopadam. Baš mi je juče rekao: "Mučila si me godinu dana". Bilo je nekih njegovih pokušaja tokm tih šetnji da produbimo odnos, ali očigledno tada nisam bila spremna. Izgleda da za sve, što su govorile naše bake, postoji pravo vreme - rekla je Ivon za "Gloriju".

 

 

U brak je ušla kao zrela žena, sa 45 godina.

 

- Nisam bila devojčica koja je maštala da jednog dana obuče venčanicu, niti sam kasnije razmišljala o svojoj svadbi. Sve se dogodilo spontano, sa Vladom se desilo prepoznavanje za koje verujem da bi moglo da traje do kraja života - ispričala je Ivon za Gloriju pa je dodala:

 

- On je potpuno drugačiji od svih mojih prethodnih partnera. Skroz je različit i od mene, inženjer je po struci, potpuno je posvećen i racionalan i na pravi način kanališe moju energiju, koja ponekad ume da bude prejaka. Lagano smo ušli u proces intimnog zbližavanja - kaže Ivon i nastavlja.

 

 

- Vladislav je svestan moje profesije, način života koji podrazumeva mnogo komunikacije sa najraznovrsnijim ljudima. Izgleda da smo nas dvoje dokaz teze da se suprotnosti privlače. Našli smo jednu savršenu zajedničku tačku u kojoj dobro funkcionišemo - dodala je Jafalijeva, da bi potom otkrila da joj je Anđa, pas kog je pronašla još kao štene jedne večeri, pomogao da pronađe ljubav svog života.

 

Kako je ona istakla, sebe doživljava kao "staru školu" i pokazaće muškarcu da joj se dopada, ali će sačekati da on zavede nju umesto da sama napravi prvi korak. Nije u životu imala veze s mlađim muškarcima — sve dok nije upoznala Vladislava Velovića, kome je 2019. godine rekla "da".

 

 

Ivon Jafali je jedna od najbolje stililzovanih žena u Srbiji
Ivon Jafali je jedna od najbolje stililzovanih žena u Srbijifoto: Milan Maricic/ATAImages

I moj muž je mlađi — rekla je Ivon Goci, koja je takođe u braku s mlađim muškarcem. — Tri godinice. Prvi put imam mlađeg muškarca pored sebe. Inače sam najjače frajere smuvala bez šminke i u trenerci. Tačnije, ja sam "stara škola", oni su smuvali mene.

 

Voditeljka priznaje da ume da bude pomalo hladna, ali da je to nešto na čemu radi sa svojim izabranikom.


— Ja sam uvek kao nešto morala da budem tough (engl. jaka). Mogu da prenesem ormar. Stvarno mogu, to i radim. Umem da budem malo hladna i sada to Vladislav i ja razrešavamo. Čak mi je jedan bivši emotivni partner rekao: Ti si kao mesec koji sija. Ali nisi sunce koje me greje. Nikada se nisam ljubila javno, držanje za ruke — to nikako — iskrena je Ivon.

 

Bonus video:

 

Goga Sekulić o životu:

 

 

 

 

 

makonda-tracker