srećna žena

DA NIJE BILO NJEGA NIKAD SE NE BI ZBLIŽILI: Ivon Jafali KONAČNO staje na ludi kamen u 5. deceniji! (FOTO)

2

Voditeljka i televizijska autorka Ivon Jafali sredinom maja izgovoriće sudbonosno "da" svom dugogodišnjem dečku inženjeru Vladislavu Veloviću.

Ivon Jafali
Ivon Jafali foto: Marina Lopičić

Voditeljka i televizijska autorka Ivon Jafali sredinom maja izgovoriće sudbonosno "da" svom dugogodišnjem dečku inženjeru Vladislavu Veloviću.

 

Ivon Jafali je za magazin "Gloria" otkrila da je upravo njen pas kog je pronašla na ulici zaslužan za njenu ljubav, jer da sa mešancem Anđom nije išla u duge šetnje Čuburskim parkom svog dragog nikada ne bi srela.

 

Kako je harizmatična Ivon istakla , susret i samo poznanstvo se ne bi desilo da njie bilo voditeljkinom psa koji zahteva dugačke šetnje, pa se njihov sudbonosni susret desio baš na takvoj jednoj, u Čuburskom parku. U startu njie bila spremna za ljubav , pa nije ni primećivala udvaranje njenog izabranika kao ni njegovu potrebu da prodube odnos koji je danas doveo i do braka. 

 

foto: Mica Jovic

Voditeljka je ispričala da nikada nije razmišljala o bračnoj zajednici, možda baš zato što je živela sa majkom koja je bila samohrani roditelj, te je bračnu zajednicu gledala samo kod bake i deke.

 

Ivon se ovih dana priprema za svadbu, kako kaže, venčanicu je već odabrala.

 

Budući mladenci pripremaju nešto intimniju proslavu u popodnevnim satima uz lagani orkestar dok je veće rezervisano za nesto glasniji provod i moderniju muziku! 

 

 

 

 

makonda-tracker