retko govori o intimi

Najjače frajere je smuvala — u trenerci i bez šminke: Ivon Jafali otvoreno o svom ljubavnom životu i suprugu

1

Jedno od omiljenih TV lica obično čuva svoj privatni život daleko od očiju javnosti, pa je prava retkost čuti nešto više o njoj, ali nedavno je otvoreno pričala o brojnim temama

foto: Marina Lopičić
foto: Marina Lopičić

Voditeljka emisije "Mi danas" Ivon Jafali jedna je od gradskih faca i najvoljenijih TV lica, ali o njenom privatnom životu se ne zna mnogo. Sada je, međutim, Ivon u opuštenom razgovoru s Gocom Tržan u emisiji "Goca šou" otkrila ponešto o njoj što ranije nije bilo poznato.


Kako je ona istakla, sebe doživljava kao "staru školu" i pokazaće muškarcu da joj se dopada, ali će sačekati da on zavede nju umesto da sama napravi prvi korak. Nije u životu imala veze s mlađim muškarcima — sve dok nije upoznala Vladislava Velovića, kome je 2019. godine rekla "da".

 

I moj muž je mlađi — rekla je Ivon Goci, koja je takođe u braku s mlađim muškarcem. — Tri godinice. Prvi put imam mlađeg muškarca pored sebe. Inače sam najjače frajere smuvala bez šminke i u trenerci. Tačnije, ja sam "stara škola", oni su smuvali mene.

 

Ivon Jafali
foto: Marina Lopičić

S obzirom na to kako čuva svoju intimu, svi su bili iznenađeni kada je objavljeno da se Ivon udala, a ona je tada istakla da se sve dogodilo spontano, jer nikada nije zamišljala sebe u venčanici.

 


Nisam bila devojčica koja je maštala da jednog dana obuče venčanicu, niti sam kasnije razmišljala o svojoj svadbi. Sve se dogodilo spontano, sa Vladom se desilo prepoznavanje za koje verujem da bi moglo da traje do kraja života — ispričala je tada Ivon za magazin Gloria.


Ona ističe da u ovom trenutku ne planira majčinstvo, ali ne bi imala ništa protiv kada bi se to dogodilo.


Ako se dogodi, naravno. Ali nisam insistirajuća po tom pitanju. Volim da mi se život dešava. Ako se ne desi, usvojila bih jednu čokoladnu bebu. Mušku. Zvao bi se Strahinja. Volela bih i da potrajem u ovom poslu, da mi bude prijatno i lepo. I da u nekom trenutku živim na moru — otkrila je Ivon Goci i priznala da joj "čine čuda" Istra i Pula, u kojima bi volela da ima svoj kutak.

 


Voditeljka priznaje da ume da bude pomalo hladna, ali da je to nešto na čemu radi sa svojim izabranikom.


Ja sam uvek kao nešto morala da budem tough (engl. jaka). Mogu da prenesem ormar. Stvarno mogu, to i radim. Umem da budem malo hladna i sada to Vladislav i ja razrešavamo. Čak mi je jedan bivši emotivni partner rekao: Ti si kao mesec koji sija. Ali nisi sunce koje me greje. Nikada se nisam ljubila javno, držanje za ruke — to nikako — iskrena je Ivon.
 

 

makonda-tracker