"imala sam 18 godina"

Zbog kratke STRASTI se raspala jedna porodica: Zaboravljeni brak koji slavni glumci više ni ne računaju

0

Iako je njihov brak trajao dve godine, glumac podrugljivo kaže da je koleginicom bio "oženjen 10 minuta", a ona kaže zaista ne računa da je uopšte bila udata za njega

Gari oldman i tereza rasel u filmu 'Put 29'
Gari oldman i tereza rasel u filmu "Put 29"foto: IFA Film / United Archives / Profimedia

Engleski glumac Gari Oldman i američka glumica Uma Turman danas spadaju u najveće filmske zvezde, a uz to što su nekada delili kadar na velikom platnu, mnogi su zaboravili da su bili i u – vrlo kratkom braku.


U pitanju je bio Oldmanov drugi i Umin prvi brak, a nijednom od njih dvoje nije bio poslednji.


Sve vreme dok su bili zajedno, oni su ćutali o svom odnosu, što su nastavili i u godinama koje su usledile, ali nisu uspeli baš sve da sakriju.

 

Postoji mnogo glasina o tome kako su se Gari Oldman i Uma Turman sreli; od toga da ih je upoznao holivudski glumac Šon Pen 1989. godine do toga da su se prvi put videli na snimanju Oldmanovog filma "Stanje milosti", koji je režirao njen tadašnji dečko Fil Džoanu.

 

 

Šuškalo se i da su se upoznali u Londonu, a nije sigurno da li se to dogodilo 1988. ili 1989. Toliko je ova ljubav misteriozna da to niko ne može reći sa sigurnošću.


U svakom slučaju, Džoanu je 2014. rekao za Filmmaker da su Gari Oldman i Uma Turman uveliko bili u vezi tokom snimanja "Stanja milosti" i "venčali se odmah potom".


Međutim, pre zvaničnim podacima, oni su se venčali naredne godine, 1990, odmah nakon što se glumac razveo od glumice Lesli Menvil, s kojim ima sina Alfija. I dok su bili u braku, nastavili su da se skrivaju od javnosti i nisu govorili ni reč jedno o drugom, a onda su se 1992. isto tako tiho – razveli.

 


Tek nekoliko godina kasnije, Uma Turman je progovorila o ovoj velikoj ljubavi i ocenila njihov brak kao grešku.


Sreli smo se kad sam imala 18 godina. On je bio 12 godina stariji. To je bila luda ljubavna afera koja se završila, kao što je i morala. On je bio moja prva ljubav. Nisam imala nikakvo iskustvo pre toga – rekla je glumica za Vanity Fair.


Gari Oldman, koji se ženio ukupno pet puta, prokomentarisao je kasnije da su "veze veoma, veoma teške" i na pomalo podrugljiv način se osvrnuo na brak s Umom, istakavši da je jednom "bio oženjen 10 minuta".

 


Mislim da nije značilo mnogo nijednom od nas dvoje – smatra glumac.
Ipak, čini se da je i ona sličnog stava, jer je za AnOtherMagazine pre nekoliko godina izjavila:


Tinejdžerska venčanja su među stvarima koje se ne računaju.


BONUS VIDEO

PRESO TIKTOK: Razvode se Natali Portman i Bendžamin Milpejd

 

makonda-tracker