i danas je dasa

Zgodan, ugledan i uspešan: Ko je doktor s kojim je Mira Škorić 10 godina bila u braku?

0

Pevačica nikada nije pričala mnogo o bivšem suprugu, ali je istakla da nema planove da se ponovo udaje

pevačica Mira Škorić bila je u braku 10 godina
pevačica Mira Škorić bila je u braku 10 godinafoto: Antonio Ahel/ATAImages

Popularna pevačica Mira Škorić nikada ne priča o svom privatnom životu, ali je poznato da je godinama razvedena i da je majka ćerke Milice.


Pre godinu dana, njena jedinica stala je na ludi kamen sa svojim izabranikom Sebastijanom Kaplarevićem, a njena majka već godinama često ističe koliko je ponosna na svoju mezimicu, inače lekarku.


Milicu je Mira Škorić dobila u braku s Vasilijem Vasom Jeremićem, uglednim beogradskim hirugom, za kog je bila udata 10 godina.

 

Pevačica nije mnogo pričala o bivšem partneru, ali je jednom prilikom istakla da nema nameru da se ponovo uda. Ipak, Mira je bila prelepa mlada, a s vremena na vreme mediji se prisećaju njenog svadbenog portreta.

 


Ni tokom njihovog braka ni kasnije, Jeremić se nije eksponirao u javnosti, a prošle godine su medije preplavile njegove fotografije, nakon što su paparaci zabeležili trenutak kada je ispratio ćerku do oltara.

 

1 / 5 Foto: Antonio Ahel/ATAImages


Milica je, po svemu sudeći, nasledila od oca odbojnost prema javnom životu.

 


Milica ne voli medije i javni život, ali me podržava u svemu. Kada je bila mala, mogla sam da je prevarim za neko slikanje ili odlazak u TV emisiju, ali sada zaista ne mogu da utičem na njene odluke, donosi ih sama. Uz pomoć porodice sam uspela da uskladim posao sa majčinstvom – rekla je jednom prilikom Mira Škorić.

 

BONUS VIDEO

Zašto Mira Škorić dugo nije snimala nove pesme?

 

makonda-tracker