IMA 86 GODINA

Postao je PRADEDA, pa dobio decu: Ovako danas izgledaju bivši muž Snežane Savić i njegova 32 godine mlađa supruga (FOTO)

2

Reditelj Dragoslav Lazić i njegova 32 godine mlađa supruga s decom su boravili u Vrnjačkoj Banji, gde su fotografisani

dragoslav lazić se sa suprugom pojavio na festivalu u vrnjačkoj banji
dragoslav lazić se sa suprugom pojavio na festivalu u vrnjačkoj banjifoto: M.M./ATAImages

Reditelj i scenarista Dragoslav Lazić (86) bio je gost na ovogodišnjem Filmskom festivalu scenarija u Vrnjačkoj Banji, a tu je boravio sa suprugom Draganom Turkalj i blizancima Iskrom i Lazarom. 

 

Lazić je, osim po svojoj profesiji, poznat i kao bivši suprug Snežane Savić, s kojom ima ćerku Anitu, a poslednju deceniju nije toliko aktivan na karijernom planu.

 

On je otkrio zbog čega je to tako, a istina nije toliko prijatna...

 

— Nema me jer su me stigle godine. Ja i dalje pišem, ali moje projekte će raditi neko drugi. Definitivno sam rekao zbogom rediteljskom poslu, jer je to zaista naporan posao. Ja sam se i razboleo na snimanju serije “Zvezdara” koju sam radio tri godine. Imam i zdravstvenih problema. Slabije čujem i vidim, ali i slabije hodam. Imam Parkisonovu bolest, odnosno bolest koja se ne leči, ali je bitno da se uspori. Ipak i pored toga, ne odustajem od posla — kaže Lazić za Blic.

 

1 / 5 Foto: M.M./ATAImages

 

Lazić kaže da mu penzionerski dani prolaze u posetama lekarima, ali i u svakodnevnom pisanju. Ističe da mu je velika potpora u životu njegova trideset i dve godine mlađa supruga Dragana, sa kojom sledeće godine obeležava tri decenije njihovog zajedničkog života.

 

— Upoznali smo u novembru 1994. godine i vrlo brzo smo počeli da živimo zajedno. Mnogo me pitaju zbog čega moja supruga nije nastavila glumačku karijeru. Ona nije želela da igra igru onako kako se igra u toj branši. Ne može da se tumači glavna uloga a da posle toga odbija da daje intervjue i izjave za medije. Mislim da je to činila zbog svoje stidljivosti — priča reditelj za pomenuti medij.

 

 

Dragana se nadovezala na Dragoslavljevu priču i otkrila kako se slaže s njegovom decom iz prvog braka.

 

— Meni kao majci posebno je drago što imamo sjajan odnos sa njegovom decom iz prethodnih brakova. Njegova deca iz prvog braka, Zoran i Katja, žive u Sloveniji. Zoran je stariji od mene, a Katja je moje godište. Iz njegovog drugog braka Dragoslav ima kćerku Anitu. Zanimljivo je da je Dragoslav prvo postao pradeda, pa onda ponovo otac. Kad god smo u prilici, okupimo se i stvarno smo jedna velika i složna porodica. Često Dragoslav voli da kaže da su deca njegovo najveće bogatstvo — priča Dragana za Blic.

 

dragoslav lazić i dragana turkalj lazić u vrnjačkoj banji
dragoslav lazić i dragana turkalj lazić u vrnjačkoj banjifoto: M.M./ATAImages

— Naša deca Iskra i Lazar imaju po jedanaest godina. Da li će biti glumci ili ne to ne znamo. Iskra voli umetnost, lepo crta, piše pesme i pričice i završila je treći razred baletske škole. Oboje idu u muzičku školu i završili su drugi razred. Ona svira klavir, a on harmoniku. Lazar je beskrajno nežan, pažljiv i plemenit dečak koji je već sada borac za dečja i ljudska prava — otkriva ponosna mama za pomenuti portal.

 

Bonus video

Potresna ispovest reditelja

 

makonda-tracker