savršen brak

Mlađa je od njega 17 godina, upoznali su se na televiziji, a nije VODITELJKA: Znate li ko je supruga Voje Nedeljkovića?

0

Njihova ljubav traje decenijama, a umalo da mu je preotme Deki Pantelić 

Vojina lepa supruga je doktorka s kojom je u braku već mnogo godina
Vojina lepa supruga je doktorka s kojom je u braku već mnogo godina foto: Zorana Jevtić

Jedan od najpoznatijih srpskih voditelja Voja Nedeljković godinama se trudi da uskladi profesionalni život na televiziji sa onim koji vodi kada se kamere ugase.

 

Voju već više od 20 godina imamo prilike da gledamo na raznim televizijama, a ne zna se broj projekata na kojim je do sada radio. Uprkos tome  što decenijama gradi uspešnu voditeljsku karijeru Voju to nije sprečilo da izgradi čvrstu i stabilnu porodicu sa ženom koju je igrom slučaja upoznao pre mnogo godina

 

O svom privatnom životu retko kada govori u javnosti, ali ono što znamo jeste to da je voditelj već dugi niz godina u braku sa lepom i atraktivnom lekarkom Majom koja je od njega mlađa 17 godina.

 

 

Njih dvoje uživaju u svojoj ljubavi, a on se ne libi i da dragu pokaže pratiocima na društvenim mrežama.

 

Voja je jednom prilikom publici ispričao da je svoju dragu upoznao slučajno na Trećem kanalu gde je i sam radio svojevremeno, a bliži kontakt uspostavili su na manifestaciji koju je umesto Voje trebalo da vodi Dejan Pantelić.

 

Možda bi sada Deki bio u braku sa njom. Od te manifestacije smo se narednih par meseci učestalo čuli i započeli vezu —  rekao je voditelj i istakao da se njihov odnos jako brzo razvijao, posle samo par meseci počeli su da žive zajedno, a i njihov sin Đorđe se rodio nedugo zatim.

 

Voja Nedeljković sa suprugom Majom
Voja Nedeljković sa suprugom Majom foto: Damir Dervišagić

 

Voditelj je ispričao da su se oni već na prvi pogled prepoznali, bilo je jasno da će ona biti njegova ljubav za sva vremena. Ubrzo nakon večanja rodio se njihov sin i sreća se udvostručila.

 

Kada je Maja ostala u drugom stanju, nismo bili po principu da moramo da pravimo svadbu. Mi smo naš potpis stavili na papir sedam dana nakon što smo odlučili da vezu ipak ozvaničimo — govori on.

 

Budući da su se oni venčali 7. avgusta, a sin Đorđe je na svet došao 10. u istom mesecu, često se šale i kažu da je on “atomska beba”, napravljena za tri dana.

 

 Voja je decenijama u braku s lepom doktorkom Majom
Voja je decenijama u braku s lepom doktorkom Majom foto: Damir Dervišagić

 

Još jedna zanimljivost koja je obeležila njihovo venčanje jeste dan kada su izgovorili sudbonosno “Da”.

 

S obzirom na to da su ga prijatelji često pritiskali pitanjem “Kada ćeš da se ženiš”, on je često u šali odgovarao svima - U četvrtak.

 

To je jedan od retkih dana kada ja ne radim, a i glup je dan, ništa se ne dešava četvrtkom, pa da popunimo dan. I bi četvrtak, što je najinteresantnije — priseća se on.

 

Voja često ima šale i na svoj račun, pa imajući u vidu da je na venčanju nosio beli laneni komplet i papuče, za sebe kaže da je kao papučar ušao u brak.

 

Bonus video:

 

Voja Nedeljković o poznatom pevaču

 

 

makonda-tracker