ne eksponira privatnost

Šuškalo se da je udata Hrvatica ludela za njim: Ljubavni život Andrije Kuzmanovića oduvek intrigira devojke, a on ‒ ćuti

0

Šarmantni glumac dugo je uspevao da sakrije svoju privatnost od medija, a pre nekoliko godina se pričalo da je odoleo jednoj glumici koja je za njim izgubila glavu

Andrija Kuzmanović na premijeri filma 'Ala je lep ovaj svet'
Andrija Kuzmanović na premijeri filma "Ala je lep ovaj svet"foto: Nemanja Nikolić

Domaći mediji javili su juče da je popularni glumac Andrija Kuzmanović postao tata pre mesec dana.


Prema pisanju Kurira, glumac je navodno dobio sina sa svojom bliskom prijateljicom koja s ene bavi javnim poslom.


Naslednik je isti tata. Mama je divna žena, ali ne bavi se javnim poslom. Andrija se potpuno promenio otkad je postao otac. S majkom svog deteta poznaje se ceo život, a kad je ostala u drugom stanju, odlučili su da postanu roditelji. O bebi brinu zajedno - kaže sagovornik pomenutog medija blizak Kuzmanoviću, dok je glumac kratko rekao:


Ne komentarišem svoj privatni život.

 

I, zaista, otkako je na javnoj sceni, Andrija Kuzmanović uvek se trudio da umesto njega govore njegove brojne uloge u pozorištu, filmovima i serijama i nikada nije eksponirao svoju privatnost. Zbog toga fanovima nije poznato ime nijedne od njegovih devojaka, a pre dve godine je napravio izuzetak i priznao da je bio zaljubljen u tom trenutku.


Jesam, jako sam zaljubljen, ljubav je nešto što nas pokreće. Često sam bio tužan zbog ljubavi... – rekao je Andrija u emisiji "Premijera vikend specijal".

 


On je tada istakao i da se nada porodici, pa nije isključio mogućnost da uskoro stane na ludi kamen.


Nikad se ne zna, možda svadba bude idućeg leta, priželjkujem porodicu, o tome sam više puta pričao ‒ rekao je glumac.


Ipak, do toga nije došlo, a mediji su kasnije pisali da je Andrija navodno očarao jednu glumicu iz Hrvatske, koja je u to vreme bila u braku i koja, prema tvrdnjama domaće štampe, ostavila supruga i došla u Beograd s namerom da osvoji glumca. To joj, pisalo se, nije pošlo za rukom, pa se vratila u Zagreb i srećno zaljubila, a potom ponovo udala.

 

Andrija je u jednom intervjuu pričao i o tome koliko je ljubav važna u njegovom životu, istakavši da, ako već nemamo partnera, moramo da pronađemo nešto u šta ćemo biti zaljubljeni.

 

Glumac Andrija Kuzmanović
Glumac Andrija Kuzmanovićfoto: Marija Mladjen/ATAImages


Neophodno je da nađete neku ljubav. Ako trenutno nemate partnera, budite zaljubljeni u nešto što ste propustili. Bez obzira na to da li se kajete ili ne, budite zaljubljeni u nešto u šta ste verovali da je pravo. Ili u ono što osećate da će doći. Čovek mora da bude zaljubljen da bi bio srećan – rekao je u inervjuu za magazin Gloria.


Tada je istakao i šta je to što očekuje od buduće partnerke, svestan da on nije jednostavan čovek i da se ne nosi lako s promenama.


Ona mora da bude fleksibilna, jer ja nisam jednostavan. Negativno reagujem na promene. Svestan sam da čovek mora sam sebe da koriguje, ali ako dođete do toga da vam neko drugi ukazuje da treba da se promenite, onda ste već u problemu. Znam da ne mogu da se promenim iz korena, pošto su se neke stvari uklesale u moju ličnost u neki putevi su započeti. Međutim, zarad lepše budućnosti i života u zajednici moramo da se korigujemo – istakao je.

 

Glumac Andrija Kuzmanović
Glumac Andrija Kuzmanovićfoto: Damir Dervišagić

Andrija je i tada pričao o svojoj želji da postane otac, ali je dodao da ne želi da zasniva porodicu s bilo kim tek da bi imao dete.


Želeo bih da oformim porodicu, ali ne sa bilo kim. Dete možete uvek da napravite, ali morate da birate s kim. Priželjkujem sebi porodicu, živu i zdravu, a videćemo koliko će nas biti – zaključio je.

 

 

makonda-tracker