emotivac

Andrija Kuzmanović: Čovek mora da bude zaljubljen da bi bio srećan

0

Pupularni mladi glumac otkriva da razmišlja o osnivanju porodice i da je dva čeka da postane otac.

Andrija kuzmanović
Andrija kuzmanovićfoto: Vladimir Šporčić

Popularni glumac koji je osvojio srca publike i naklonost nežnijeg pola ulogama u serijama "Montevide, bog te video" i "Senke nad Balkanom", ima interesantan pogled na ljubav.

Nemam devojku, ali sam zaljubljen. Neophodno je da nađete neku ljubav. Ako trenutno nemate partnera, budite zaljubljeni u nešto što ste propustitli. Bez obzira na to da li se kajete ili ne, budite zaljubljeni u nešto u šta ste verovali da je pravo. Ili u ono što osećate da će doći. Čovek mora da bude zaljubljen da bi bio srećan", kaže Andrija u intervjuu za magazin Gloria.

Andrija Kuzmanović
Andrija Kuzmanovićfoto: Luka Šarac

Opisujući idealnu devojku za sebe, mladi glumac kaže:

 

Ona mora da bude fleksibilna, jer ja nisam jednostavan. Negativno reagujem na promene. Svestan sam da čovek mora sam sebe da koriguje, ali ako dođetedo toga da vam neko drugi ukazuje da treba da se promenite, onda ste već u problemu. Imam 34 godine, znam da ne mogu d ase promenim iz korena, posšto su se neke stvari uklesale u moju ličnost u neki putevi su započeti. međutim, zarad lepše budućnosti i život au zajednici moramo da se korigujemo."

Andrija Kuzmanović
Andrija Kuzmanovićfoto: Mića Jović

Andrija priznaje da razmišlja i o osnivanju porodice.

Želeo bih da oformim porodicu, ali ne sa bilo kim. Dete možete uvek da napravite, ali morate da birate s kim. Priželjkujem sebi porodicu, živu i zdravu, a videćemo koliko će nas biti."

Glumac kaže i da želi da postane otac.

Jedva čeka  da dobijem dete. Verujem da ću to prepoznati u nekom trenutku. oseti se kada dođe momenat da se ostvarite i u toj ulozi," kaže Andrija za Gloriju.

 

makonda-tracker