uhvaćeni!

Poznata je, prelepa i ZAVIDI JOJ POLA PLANETE: Najpoželjniji muškarac na svetu u ovom trenutku ima novu devojku!

0

Popularna glumica poslednja je u nizu lepotica koje je šarmirao zgodni pevač za kojim devojke lude

Hari stajls i tejlor rasel u Londonu
Hari stajls i tejlor rasel u Londonufoto: Goff Photos / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Pevač Hari Stajls, nekadašnji član boj benda One Direction i bez sumnje miljenik ženske (doduše, i dela muške) publike proteklih godina, jedan je od poznatih momaka koji je svojski trudi da sakrije svoj privatni život, ali mu to ne uspeva uvek.


Ljubavni status Harija Stajlsa uvek zanima njegove fanove, a otkako se krajem prošle godine rastao od američke glumice Olivije Vajld, viđen je u Tokiju kako se ljubi s manekenkom Emili Ratajkovski, ali je uglavnom uspeva da skriva svoju privatnost.


Nedavno su se, međutim, pojavile glasine da se Stajls viđa s kanadskom glumicom Tejlor Rasel, a potom je pevač viđen u društvu mlade lepotice.

 

Oni su uhvaćeni na žurki u Londonu, u društvu voditelja i komičara Džejmsa Kordena, a sve vreme su ćaskali, smešali se i jedno drugom nežno dodirivali ramena.

 

Hari stajls i tejlor rasel u Londonu
Hari stajls i tejlor rasel u Londonufoto: Goff Photos / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Par se u medijima povezuje već neko vreme, nakon što su spaženi zajedno u Londonu u junu, a glumica je potom prisustvovala Harijevom koncertu u Beču.

 

Oni su, takođe, zajedno obilazili grad turistički, a pevačevi obožavaoci primetili su ih kraj Statue kuge, posle čega su viđeni zajedno u Barseloni.

 

Tejlor Rasel proslavila se Netfliksovom serijom "Izgubljeni u svemiru", a u poslednje vreme je bila u centru pažnje zbog filma Bones and All, u kom je igrala s Timotijem Šalameom. U prošlosti je otvoreno pričala o odrastanju u siromaštvu u Vankuveru, čestim selidbama i neizvesnosti u kojoj je provela godine.

 

 

BONUS VIDEO Toni Cetinski: "Najteži zadatak je širiti ljubav"

 

makonda-tracker