(video)

16 godina mlađi i pomogao joj je da se OSVETI! Šakira uhvaćena s pevačem na mestu na kom je niko nije očekivao

0

Čim se pročulo da je mladi pevač raskinuo veridbu s koleginicom, papraci su ga spazili sa kolumbijskom senzacijom Šakirom

Šakira se krije od paparaca
Šakira se krije od paparacafoto: VAEM / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Svi znamo za ljubavne jade koje je kolumbijska pevačica Šakira (46) ostavila iza sebe: za preljubu njenog bivšeg partnera Đerara Pikea, njihov bolan raskid, sukob s njegovom porodicom, preseljenje u Ameriku...


Sve je to Šakira opevala u brojnim pesamama proteklih godinu dana, ali je znatno misterioznija kada je reč o njenom aktuelnom ljubavnom životu, koji je sve samo ne dosadan.


Popularna pevačica je nakon što je zauvek okrenula leđa Pikeu povezivana s glumcem Tomom Kruzom, koji je navodno do ušiju zaljubljen u nju, vozačem Formule 1 Luisom Hamiltonom, košarkašem Džimijem Batlerom... A sada je uhvaćena s nekim četvrtim!

 

Šakira je, naime, uživala u prekrasnom Portoriku, gde su je paparaci videli kako pliva u reci sa sinovima Milanom (10) i Sašom (8), a društvo im je pravio tamošnji pevač, reper i glumac Ro Alehandro (30)!

Kako javljaju strani mediji, oni su plivali zajedno, šalili se, ćaskali i odlično zabavljali, a sve ovo događa se nedugo nakon što je Ro Alehandro raskinuo veridbu s pevačicom Rozalijom.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @rauwalejandro


Šakira i pevač se, inače, dugo poznaju, a prošle godine su zajedno objavili pesmu Te Felicito, koja je postala pravi hit.

 

U spotu za ovo ostvarenje, Šakira i Ro Alehandro su se osvrnuli na to što je pevačica uhvatila Đerara Pikea u preljubi tako što je primetila da neko dolazi u kuću i jede njen džem. Učinili su to tako što su snimili scenu u kojoj pevačica otvara frižider i u njemu ugleda – Alehandrovu odsečenu glavu.

 

Glava Ro Alehandra u frižideru u spotu za pesmu Te Felicito
Glava Ro Alehandra u frižideru u spotu za pesmu Te Felicitofoto: Youtube Printscreen, Shakira

 

BONUS VIDEO ŠAKIRA POSTAVILA VEŠTICU NA TERASI

 

makonda-tracker