povukla se iz javnosti

BURNA veza trajala je 3 lepe godine! Davno pre Marije, Rastko Janković je voleo PEVAČICU čije hitove svi znamo

0

Malo ko se seća da je glumac Rastko Janković bio u vezi sa ovom pevačicom.

Glumac Rastko Janković je 1990-ih godina ljubio pevačicu koju dobro znamo.
Glumac Rastko Janković je 1990-ih godina ljubio pevačicu koju dobro znamo.foto: M.M./ATAImages

Glumca Rastka Jankovića su čitave generacije u filmu "Lajanje na zvezde" u kojem je igrao sina Nataše Tapušković i Dragana Mićanovića.

 

Od tada, televizijski, filmski i pozorišni glumac je nizao uspehe, a među ostvarenjima u kojima smo voleli da ga gledamo jesu  "Tango je tužna misao koja pleše", "Rođeni sjutra" i "Ubice mog oca".

 

Pored glume, Rastko se bavio muzikom 1990-ih godina, a pre nekoliko meseci je objavio i novu pesmu "Fleksujte sa nama".

 

Osim na poslovnom planu, glumac je ispunjen i na polju ljubavi te proteklih nekoliko meseci uživa u vezi sa poznatom voditeljkom Marijom Veljković.

– Marija Veljković je moja cura. Mi smo zajedno, sve je u redu. Ljubim je i obožavam i tu sam joj kao podrška. Mi imamo odnos iz osamdesetih, taj šmekerski odnos, šmekersko-džentImensku varijantu – rekao je Rastko u jednoj televizijskoj emisiji.

 

Marija Veljković nakon razvoda nije razmišljla o novoj ljubavi, ali sve se promenilo kada je srela glumca. 

 

– Imala sam sreće da sretnem Rastka. Postoji priča u koju su upućeni svi moji prijatelji. Od studentskih dana sam govorila da je on najlepši srpski glumac– započela je Marija.

Rastko Janković i Marija Veljković već nekoliko meseci uživaju u skladnoj vezi
Rastko Janković i Marija Veljković već nekoliko meseci uživaju u skladnoj vezifoto: M.M./ATAImages

Marija i Rastko uživaju u skladnoj i srećnoj vezi, a malo ko zna da je poznati glumac davno voleo poznatu srpsku pevačicu, čije hitove svi pevamo. 

 

On je 1990-ih godina bio u vezi sa pevačicom Jelenom Ristić (danas Lalović), koju publika zna kao Jellenu.

 

Ona je bila prva pevačica grupe "Koktel bend", a ubrzo je krenula i solo karijeru.

 

Publika je zna po hitovima "A ti si lep, lep", "Plakaćeš kao žen", "Neće grom", "Hej stani dušo", a snimila je i duetsku pesmu sa pokojnim Kemalom Montenom "Tebi je lako".

Ona je danas udata za Komnena Lalovića s kojim ima sina i povukla se iz medija.

 

Međutim, svojevremeno Rastko i Jellena su bili u vezi tri godine i sve vreme su važili za skladan par koji svoju vezu čuva od očiju javnosti. 

Moja i Jellenina veza bila je veoma burna i trajala je tri lepe godine. Neke novine su počele da izmišljaju priču da sam raskinuo sa Jellenom zbog navodne veze sa voditeljkom Mašom Samardžijski. Moram da ih razočaram, jer je Maša moja dobra prijateljica i godinama ima momka koga veoma poštujem. Razlozi za moj i Jellenin raskid su sasvim drugi. Posle Jellenine australijske turneje došlo je do spontanog i kulturnog prekida. – rekao je svojevremeno Rastko.

 

–Mi se i dalje redovno čujemo 'po australijskoj liniji'. Jellena mi povremeno i dalje spremi palačinke sa šunkom i sirom, specijalitet koji sam je ja naučio da pravi. Krivo mi je što više ne sluša moje modne savete, pa je počela da se malo grandovski oblači – pričao je on.

 

BONUS VIDEO

 

Marija Veljković i Rastko Janković ne žele da se poljube na crvenom tepihu

 

 

 

 

 

makonda-tracker