sada je zadovoljna

Dva meseca bez OVIH namirnica: Kako je pevačica Jellena smršala 10 kg?

0

Pevačica Jelena Lalović, poznatija kao Jellena, vodila je bitku sa viškom kilograma.

foto: Instagram/Printscreen/jellena.lalovic
foto: Instagram/Printscreen/jellena.lalovic

Pevačica Jellena bila je popularna 1990-ih godina. Prvo kao pevačica "Koktel benda",a potom i kao samostalni umetnik, ređala je samo hitove.

 

"A ti si lep,lep", "Plakaćeš kao žena", Neće grom, "Hej stani dušo", samo su neke od pesama zbog kojih ju je publika zavolela.

 

Međutim, malo ko zna da je Jellena zapravo mnogo pre muzike, zavolela sport i završila DIF.  Višegodišnji treninzi i vođenje računa o ishrani su je upravo i naveli da što pre reši problem sa viškom kilogama koji je imala.

Naime, Jellena je imala 67, a sada ima 57 kilogama i kako kaže, nikada nije bila zadovoljnija svojom figurom. 


Da je vreme da smrša, shvatila je kada joj je garderoba postala premala. 

 

– Stilista mi je rekao da više ne mogu da uđem ni u jednu haljinu i tad mi se upalila crvena lampica da moram da skinem kilograme. I sestra od tetke, koja je filmski producent u Americi, rekla mi je da moram da izgubim 10 do 15 kilograma jer bih u Holivudu s ovom kilažom bila zaboravljena. Iako mi nismo Holivud, ja sam javna ličnost i trebalo bi lepo da izgledam – počela je priču pevačica za Informer.

Prvo je potražila pomoć stručnjaka. 

 

– Krenula sam od nutricioniste, jer je najbitnije redukovati ishranu. Prva dva meseca morala sam da izbacim sve što je nezdravo - gazirano, slatkiše, hleb, pivo, vino... Za doručak sam jela pahuljice, za ručak ćuretinu ili biftek, a za večeru ribu – objasnila je Jellena.

 

Nakon dva meseca, nutricionista joj je dozvolio da se malo opusti.

 

– Posle dva meseca promenili su mi ishranu, pa sam utorkom mogla da pojedem parče pice i čizkejk. Kao i crveno meso, ali ne često. Većinu obroka sam pravila na pari. S tim režimom ishrane smršala sam deset kilograma za šest meseci, pa sam malo stala jer sam opet jela nezdravu hranu. Ali kada se najedem svega i svačega, onda narednih dana vodim računa o ishrani – rekla je pevačica.

Jellena napominje da njoj kao sportisti i nekome ko je završio DIF je treninga preko glave, ali da mora da vežba, pogotovo zimi. 

 

– Letos, kada sam bila na moru, stomak mi je bio ravan jer sam plivala i više se kretala. Zimi su rešenje traka i bicikl u teretani. Pored toga, svakodnevno radim i vežbe za oblikovanje tela –

 

makonda-tracker