foto

Otkako su obelodanili ljubav, gotovo se ne razdvajaju: Marija Veljković i Rastko Janković ponovo zajedno u javnosti

2

Poznati par voditeljka Marija Veljković i glumac Rastko Janković nedavno su otkrili da se zabavljaju 

foto:  Mateja Stanisavljevic/ATAImages
foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages

Lepa voditeljka Marija Veljković i njen izabranik glumac Rastko Janković nedavno su obelodanili svoju ljubavnu vezu.

 

Oni su se poznavali godinama, a Marija je priznala i da joj je on jedan od najlepših muškaraca na domaćoj glumačkoj sceni.

 

 

Oni su se zajedno pojavili na premijeri filma "Vučje bobice" koja je održana  u sklopu 18. Kids festa u mts Dvorani.

 

Njih dvoje su uživali gledajući film i nisu krili svoju ljubav i dobro raspoloženje. Na ovaj događaj došli su savršeno modno usklađeni.

 

Marija je imala svetloplavu košulju i beli sako i kratku belu skunju, dok je glumac odabrao belu košulju i farmerke. Marija je celu kombinaciju upotpunila belim čizmama do kolena i sivom torbom koja je apsolutni hit već nekoliko godina.

 

1 / 3 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

Rastko je nedavno gostujući u jednoj emisiji otkrio kakav odnos imaju on i Marija, a nakon toga su oni dali i zajednički intervju.

 

- Marija Veljković je moja cura. Mi smo zajedno, sve je u redu. Ljubim je i obožavam i tu sam joj kao podrška. Mi imamo odnos iz osamdesetih, taj šmekerski odnos, šmekersko-džentImensku varijantu - naveo je on nedavno.

 

 

Mariju su novinari još u januaru pitali da li postoje šanse da se zaljubi, a ona je rekla da joj to zvuči kao neki paralelni svet. Njih dvoje su u iskrenom razgovoru za Hello otkrili detalje svoje veze.

 

- Imala sam sreće da sretnem Rastka. Postoji priča u koju su upućeni svi moji prijatelji. Od studentskih dana sam govorila da je on najlepši srpski glumac - započela je Marija.

 

 

makonda-tracker