PRELEP su PAR

Voditeljka čestitala mužu godišnjicu FOTKOM IZ PROŠLOSTI: Bili su deca, a i sada SIJAJU OD LJUBAVI (FOTO)

0

Upoznali su se kao veoma mladi, ali to ih nije sprečilo da svoju ljubav sačuvaju od svih izazova 

foto: Sonja Spasić
foto: Sonja Spasić

Naša poznata voditeljka Tijana Stoisavljević i njen muž Mihailo Milutinović proslavili su 10 godina veze.

 

Upoznali su se kao veoma mladi, ali ih to nije sprečilo da sačuvaju ljubav, koju su pre tri godine krunisali brakom.

 

 

Kako bi se mužu zahvalila za godine i godine sreće i ljubavi, Tijana je na svoj Instagram stori postavila njihovu fotografiju od pre desetak godina pa je napisala:

 

Ovaj par danas slavi svoju jubilarnu desetu godišnjicu! 10 godina ljubavi, smeha, suza, uspona i padova. Izugurali smo vojnički. Idemo dalje, sve do medalje.

 

Tijana Stoisavljević
foto: Instagram

 

Njih dvoje još uvek nemaju decu, a nedavno su oboje govorili o tome šta smatraju da je njihov najveću uspeh u proteklim godinama.

 

Najveći uspeh tokom prethodne godine mi je definitivno to što smo moja porodica i ja ostali zdravi. Moj muž je bio usled loše operacije u Gruziji životno ugrožen. To su te neke tihe bitke koje smo vodili u naša četiri zida i zahvaljujući našem najboljem doktoru, Mihailu je prst spašen, ali je i pobedio bolničku bakteriju od koje je bio životno ugrožen. O porazima ne bih pričala, jer pobede su uvek važnije ― kaže Tijana za Pink.rs, a potom se i Mihailo nadovezao:

 

 

2021. godinu pamtiću po prekretnici. Na žalost zbog povrede, ali i loše operacije palca na stopalu sam bio prinuđen da prestanem da se bavim profesionalno fudbalom, ali to mi je donelo i pozitivnu stranu, početak saradnje sa mađarskom agencijom za menadžment gde mislim da sam se bas pronašao, tako da ova godina mi je donela dosta i pozitivnog i negativnog.

 

Sada na ovaj spisak mogu da dodaju i to što su zajedno pregurali prvih deset godina veze u kojoj oboje uživaju. 

 

 

Podsetimo, Tijana je poznato lice Pink televizije i emisije Ami dži šou gde kao prezenter radi dugi niz godina.

 

 

makonda-tracker