predivno

Zbog NJEGA se preselila u Srbiju: Ljubavna priča Dženi Martin i Uroša Jovčića lepša je od BAJKE

0

Njihova priča počela je kad je ona imala 15, a on 21 godinu.

Uroš i Dženi su nedavno postali roditelji.
Uroš i Dženi su nedavno postali roditelji.foto: Antonio Ahel/ATAImages

U dom glumca Uroša Jovčića i njegove supruge Dženi Martin stigle su najlepše vesti.

 

Njihova porodica je postala bogatija za još jednog člana, a oni su postali roditelji dečaka i dali mu neobično, ali predivno ime.

 

Oni su jedan od najskladnijih parova na domaćoj sceni, a njihova priča je počela filmski.

 

Upoznali su se kada je Uroš imao 21, a Dženi 15 godina i to na snimanju filma "Montevideo, vidimo se".

Snimanje se odvijalo na Tenerifima, a Špankinja Dženi Martin je glumila ćerku vlasnika hotela u kojem je odsela fudbalska reprezentacija Jugoslavije.

 

Budući da su njih dvoje bili najmlađi u ekipi, bilo je logično da će se združiti.

 

Tada su se prvi put sreli, a kako je glumac više puta u medijima govorio znao je da je ona ona prava. U početku njihova ljubav je bila platonska, da bi se kasije pretvorila u pravu ljubavnu romansu. 

 

Njihova veza je najpre bila na daljinu, a onda je Dženi rešila da se preseli u Beograd i izbori se za svoju ljubav. Za kratko vreme je postala omiljena na domaćoj javnoj sceni, a osim što je pevačica, ona je i jutjuberka.

 

Oni su od početka privlačili pažnju javnosti, pa su im mnogi i mnogo ranije predviđali brak.

Uroš Jovčić i Dženi Martin su se upoznali na snimanju filma 'Montevideo, vidimo se'
Uroš Jovčić i Dženi Martin su se upoznali na snimanju filma "Montevideo, vidimo se"foto: Antonio Ahel/ATAImages


- Svi nas pitaju da li se uzimamo, da li stajemo na ludi kamen, kad ćemo, da li ćemo, jesam li kupio prsten. Nemam odgovor na ta pitanja. Ali priznajem da nikad nismo planirali svadbu. Jednom je neko nešto napisao o tome, ja sam nešto u šali prokomentarisao i ljudi su me zvali da mi čestitaju. Strašno sam sujeveran i ne bih da izbaksuziram nešto. Zasad nam je lepo ovako. I iskreno mislim da niko ne treba da zna koliko se Dženi i ja volimo, da li šaljemo srca jedno drugom u porukama i držimo li se za ruke. Važno je da nas dvoje znamo koliko nam je lepo - rekao je Uroš za Gloriju.

 

Posle nekog vremena, Dženi je objavila fotografiju kojom je potvrdila da ju je glumac zaprosio, a suze tom prilikom nije mogla da sakrije.

 

- Rekla sam da ljubavi mog života - napisala je ona.
 

Njih dvoje su se venčali 2021. godine i sada žive pravu ljubavnu bajku.

 

Dženi se trudi da nauči jezik i što bolje da se prilagodi Srbiji.

 

- Iako sve razumem dok ga slušam, ne usuđujem se da govorim srpski, posebno ne javno. Strah me je da ne pogrešim i stalno pričam u nominativu, jer još nisam savladala padeže, koji su, kao i cela srpska gramatika, baš teški. Sa Urošem, naravno, razgovaram i na srpskom - rekla je u jednom intervjuu za Gloriju.


Lepa devojka iz Španije je osim u svog supruga zaljubljena i u Srbiju, a najviše joj se sviđaju priroda i ljudi.

 

- Iako sam godinama živela u Madridu, ne pamtim da sam videla življi grad od Beograda. On je zaista nešto posebno, što potvrđuju i moji prijatelji iz Španije koji su nam dolazili u goste. Kad stigneš u Beograd, on te nekako odmah zgrabi, teško mu je odoleti. Hrana je neverovatno ukusna, ali ipak do sada nisam probala da napravim neki od vaših specijaliteta - iskrena je Dženifer.

 

BONUS VIDEO

 

 

makonda-tracker