nesvakidašnje

Boja koja odiše ELEGANCIJOM i čizme koje sigurno imate u ormaru: Goca Tržan u izdanju koje ćete odmah iskopirati

0

Goca Tržan važi za jednu od naših najlepših pevačica, a ovog puta oduševila je sve - jednostavnim crnim stajlingom 

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica i voditeljka Goca Tržan veliki je ljubitelj mode, a svoje odevne kombinacije pažljivo bira i pomno prati modne trendove. 

 

Nju često možemo videti u veoma živopisnim i urbanim izdanjima, ali ona veoma dobro zna da vlada i onim jednostavnim, tako da i sa njima postigne wow efekat. 

 

Goca se večeras pojavila na prvoj humanitarnoj večeri udruženja Vivarte koje je održano je na Belom dvoru i za tu priliku ponela je pomalo neobičan spoj. Ceo stajling počivao je na crnoj boji, a ono što je pojedine zbunilo jeste odabir 3/4 pantalona, koje su sezale do polovine listova.

 

 

Uz njih Goca je uklopila sako neobičnog kroja, koji je imao koso kopčanje i koji je bio zakopčan do grla. Na pojedinim fotografijama mogao se videti malčice go stomak, što je bio detalj koji je učino da cela kombinacija dobije dozue seksepila.

 

Ceo autfit Goca je upotpunila čizmama koje su apsolutni modni hit već nekoliko godina i koje gotovo svaka žena ima u svom cipelarniku.

 

1 / 5 Foto: Nemanja Nikolić

 

One su odličan izbor kako iz pantalone, tako i uz haljine i suknje, a čini se da ovog puta Goca nije želela mnogo da eksperimentiše i - zaista je izgledala neverovatno.

 

Uz sve ovo lepa pevačica ponela je moderne naočare poznatog brenda i time upotpunila ionako prelepu odevnu kombinaciju. 

 

 

makonda-tracker