mračni počeci

Bila im je komšinica i drugarica NJEGOVE ŽENE: Ljubavna priča slavnog para traje 40 godina, ali počela je OTROVNO

0

Ljubavna priča Stinga i Trudi Stajler koja traje 40 godina i počela je mračno

foto: EPA-EFE/MAURIZIO BRAMBATTI
foto: EPA-EFE/MAURIZIO BRAMBATTI

Grupa The Police mnogima je i dan-danas sinonim za kvalitetnu muziku i visoke standarde u rok muzici, a ime koje je neizostavno uz ime ovog benda, naravno, jeste Gordon Samner, ili, jednostavno, Sting.

 

Uz svu slavu i bogatstvo, njegov prepoznatljivi glas i pesme Polisa, malo šta je izazvalo toliku pažnju i interesovanje kao kada je Sting upoznao ljubav svog života, Trudi Stajler, s kojom živi već decenijama. Sting i Trudi imaju četvoro dece: Bridžit Majkl, Džeka, Eliot i Đakoma Luka.

 

Iako se nisu upoznali u najbajnijim okolnostima, oni su opstali zajedno 40 godina nakon što su se zaljubili.

 

I kako je počela njihova priča?

 

 

Par se upoznao 1982. godine, ali Sting je tada bio u braku sa Franses Tomelti. Ono što je situaciju učinilo još gorom jeste to što je Franses bila Trudina najbolja drugarica i živela je vrata do vrata u Londonu do porodice. Trudi i Frensis upoznale su se radeći produkciju za predstavu "Magbet", a prva Stingova žena je irska glumica.

 

 

Sve to se dešavalo, kako strani mediji navode, nekoliko godina pre nego što su Sting i ona postali ljubavnici.

 

Niko od nas nije ponosan što se to desilo. Voleli smo se i živeli smo zajedno i onda smo se venčali i imali decu. To je naša životna priča — rekla je jednom prilikom Trudi Stajler.

 

sting i trudi stajler počeli su ljubavnu vezu sa senkom njegove prve žene
sting i trudi stajler počeli su ljubavnu vezu sa senkom njegove prve ženefoto: EPA/JASON SZENES

Sting je bio malo kontradiktoran u svim izjavama, jer su insistirali na tome da su prvo godinama bili samo komšije, a onda je on napisao kako se zaljubio u nju čim ju je upoznao.

 

— Njene oči su blede, bledozelene, a preko levog obraza ima izbledeli ožiljak koji izgleda kao da ju je životinjska kandža povredila oko zenice levog oka. Čudno, ali ožiljak ni na koji način ne umanjuje njenu lepotu. Naprotiv, ona izgleda kao slomljeni anđeo — napisao je Sting o Trudi u autobiografiji "Broken music".

 

Poznati par je vezu počeo ili obelodanio ubrzo nakon što je pevačeva prva supruga rodila njihovo drugo dete. Trudi je već 1983. ostala u drugom stanju sa slavnim muzičarem. 

 

 

Trudi i Sting rekli su sudbonosno da tek 1992., nakon deset godina veze. Trudi je na venčanje stigla jašući na konju kojeg je Sting držao za uzde, obučena u zlatnu Versaće haljinu.

 

 

Oni su nedavno proslavili tridesetu godišnjicu braka, a ne kriju ključ za dugu vezu punu ljubavi.

 

— Znam ponešto o braku — rekao je Sting 2020. godineza magazin Pipl. — Oženjen sam Trudi i ljudi me pitaju kako to toliko dugo traje, a ja kažem "Pa, to je čudo, ali ne uzimamo jedno drugo zdravo za gotovo" — tvrdi Sting.

 

danas su sting i trudi stajler ideal srećnog braka, ali nije sve krenulo najsrećnije...
danas su sting i trudi stajler ideal srećnog braka, ali nije sve krenulo najsrećnije...foto: EPA/MIKE NELSON

— Mi smo takođe i prijatelji, volimo se, ali se i dopadamo jedno drugome i to je važna razlika. Ljubav je strast i slično, ali ako ti se neko dopada i uživaš u njegovom društvu, to je malo drukčije i zato duže traje. Možete imati oba i to je važno, biti oženjen svojim najboljim prijateljem.
 

I Trudi kaže da je ključ uspešnog braka smeh, hemija, ali i vreme koje provode odvojeni.

 

 

makonda-tracker