nekada je bio najbolji

Magično izdanje Kejt Midlton na Vimbldonu je za MODNE ANALE: Sa njom u društvu je bio čovek koga u Srbiji baš i ne vole

0

Kejt opet oduševila autfitom, ali njeno društvo teško da je oduševilo ekipu u Srbiji. 

Kejt je oduševila svojim stajlingom, ali Noletove fanove u Srbiji i širom sveta možda i nije društvom u kome je bila
Kejt je oduševila svojim stajlingom, ali Noletove fanove u Srbiji i širom sveta možda i nije društvom u kome je bila foto: Javier Garcia / Shutterstock Editorial / Profimedia

Britanska princeza Kejt Midlton pojavila se na čuvenom teniskom turniru Vimbldon, na kojem je zablistala i Jelena Đoković jednom vanvremenskom odevnom kombinacijom.

 

Jelena je došla da bodri svog supruga Novaka Đokovića, koji je bez problema počistio svog protivnika u prvom kolu turnira u Londonu.

 

Kejt je takođe blistala i svojim autfitom izazvala niz pozitivnih komentara. U centru njenog autfita je bio svetlozeleni sako, koji je iskombinovala uz plisiranu suknju i time postigla pun modni pogodak.

Kejt je takođe na Vimbldonu u jednom trenutku sedela pored nekada najboljeg svetskog tenisera Rožera Federera.

 

Kejt je uz zeleni sako nosila i belu suknju, a bila je u društvu Rožera Federera, nekada najbolhe igrača sveta
Kejt je uz zeleni sako nosila i belu suknju, a bila je u društvu Rožera Federera, nekada najbolhe igrača sveta foto: i-Images / Eyevine / Profimedia

Rožer je jedan od najvećih Novakih rivala i nekada lider po broju osvojenih Grend slemova, no i Rafa Nadal i naš Nole su ga prestigli sa 22, odnosno rekordne 23 titule koliko je Đoković osvojio.

 

Iako dileme sjajan teniser i jedan od najboljih koji su ikada igrali ovu igru, Rožer je morao da se pomiri sa tim da ga je Nole prestigao i da nikada neće moći da stigne njegov rekord.

Kejt Midlton na Vimbldonu
Kejt Midlton na Vimbldonufoto: Dave Shopland / Shutterstock Editorial / Profimedia

Bez ikakve Federer je odličan sportista, međutim zbog nekih ne baš prikladnih izjava o Novaku, on i nema neku reputaciju u Srbiji i može se reći da je tim izjavama nakupio gnev mnogih u našoj zemlji, ali i Noletovh fanova širom sveta.

 

 

makonda-tracker