venčanje nakon 6 meseci veze

16 godina im je trebalo da postanu par: Priča o najmisterioznijoj holivudskoj ljubavi ostavlja bez daha

0

Danijel Krejg i Rejčel Vajs venčali su se u tajnosti 2011. godine.

foto: XactpiX/Splash / Splash / Profimedia
foto: XactpiX/Splash / Splash / Profimedia

Glumac Danijel Krejg je široj javnosti poznat po ulozi Džejmsa Bonda, a već 12 godina je u skladnom braku sa koleginicom Rejčel Vajs.

 

Međutim, njihova veza je jedna od najmisterioznijih u svetu poznatih, veoma se retko pojavljuju zajedno u javnosti i na crvenim tepisima, a veoma retko razgovaraju o svojoj vezi tokom intervjua. 

 

- Morate da zaštitite svoj brak - rekla je jednom prilikom glumica u intervjuu.

 

Danijel i Rejčel su se upoznali 1994. godine u londonskom Nacionalnom pozorišnom studiju gde su glumili u predstavi "Les Grandes Horizontales".

- Naravno, nijedno od njih tada nije bilo poznato pa je njihov prvi susret ostao nezabeležen. Radnja ih je sticajem okolnosti stavila u mnogo ljubavnih izazova i erotičnih scena sa dosta golotinje -  ispričao je novinar i pisac Rupert Kristijansen za britanski Telegraph.

 

U tom trenutku Danijel Krejg je bio u braku sa glumicom Fionom London od koje se razveo 1994. godine, a u međuvremenu Rejče je bila u vezi s rediteljem Darenom Aronofskim, s kojim je 2006. dobila sina Henrija.

Putevi su im se ukrstili ponovo 2010. godine kada su zajedno igrali u filmu Džina Šeridana "Kuća snova".

 

Te iste godine, glumac je raskinuo veridbu sa sa filmskom producentkinjom Sacuki Mičel, a već naredne 2011. godine, Rejčel i Danijel su se venčali

 

Intimnom venčanju u Njujorku prisustvovala su samo njihova deca i dvoje prijatelja, a kako su objasnili sve je bilo tiho jer nisu želeli da pokvare stvari. 

 

Mislila sam da se nikad neću udati, to je činjenica. Nikad nisam imala takve ambicije, zapravo je bilo suprotno. Nisam mogla da se povežem ni s romantičnim komedijama u kojima je poenta priče brak. Ali onda se to, srećom, jednostavno dogodilo u zrelijem trenutku mog života – objasnila je glumica.

- Zaljubljen sam. Veoma sam srećan. Moja sreća mi je važnija. Na kraju krajeva, ljudi govore: 'Daj šest meseci.' Pa pogodite šta? Ne odgovaram. Život je dug i nadam se da sam u ovome na duge staze - rekao je jednom prilikom glumac o svom braku za britanski GQ.

 

Danijel i Rejčel imaju jedno zajedničko dete, ćerku Elu koja je rođena 2018. godine. 

– Kad sam rodila sina, bila sam sigurna da ću imati najmanje još dvoje dece. Sada, nakon što sam u ovim godinama dobila ćerku, znam da neću imati više dece. Prešla sam starosnu granicu za proširenje porodice – istakla je Rejčel u jednom intervjuu nakon porođaja ističući da je njeno drugo dete "blagoslov i čudo".


 

makonda-tracker