srećna porodica

Slavni holivudski par dobio je prvo DETE: Evo zbog čega nikada neće imati DRUGO

0

Danijel Krejg i Rejčel Vajs postali su roditelji u septembru, a glumica smatra da su imali sreće i da je njihova ćerka čudo.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Holivudska glumica Rejčel Vajs (48) pre tri meseca rodila je ćerku, a otac je glumac i slavni Džejms Bond, Danijel Krejg (50).

 

Par je u braku 7 godina, a na ćerkicu u ovim godinama oboje gledaju kao veliki blagoslov. Inače, paru je ovo prvo zajedničko dete, a čini se i - poslednje.

 

"Kad sam rodila sina, bila sam uverena da ću imati još najmanje dvoje dece. Ali sada, nakon što sam rodila kćer u ovim godinama, znam da više neću imati dece. Prešla sam starosnu granicu za planiranje proširenja porodice."

 

Novog člana porodice nazvala je i čudom, te je otkrila kako je svesna da je imala sreće s trudnoćom u kasnim četrdesetim godinama.

 

Glumica s bivšim suprugom, rediteljem Darenom Aronofskim, ima 12-godišnjeg sina Henrija, dok Danijel s bivšom suprugom Fionom ima 26-godišnju kćer Elu.

 

Podsetimo, par se znao godinama pre nego što je 2010. godine među njima planula ljubav. Iste godine plavokosi glumac raskinuo je veridbu sa producentkinjom Sacuki Mičel, a Rejčel je oženio već u leto 2011. godine u Njujorku uz prisustvo četvoro gostiju – dece i kumova. Ćerka je stigla kao kruna ljubavi u septembru.

 

Par se ne voli medijski eksponirati niti pričati o svom odnosu, ali sve ove godine uz njih se nije vezao niti jedan skandal.

 

 

makonda-tracker