misterija rešena!

Svi su se pitali ― GDE MU JE ŽENA?! Evo ko je mlada lepotica koju je Danijel Krejg doveo na premijeru filma o Bondu

0

Film No Time To Die poslednji je u kome će se britanski glumac Danijel Krejg pojaviti u ulozi tajnog agenta 007, a njegova svečana premijera sinoć je održana u Londonu

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Glumac Danijel Krejg (53) oprostio se od svog Džejmsa Bonda, a film je konačno doživeo svetsku premijeru. Gde drugo nego u Londonu!


Ova projekcija okupila je veliki broj poznatih ličnosti, na čelu s (najlepše u životu odevenom!) Kejt Midlton i princem Vilijamom, a mnogima je bilo zanimljivo to što glavni glumac nije stigao u društvu supruge i koleginice Rejčel Vajs.


Njemu je na crvenom tepihu društvo pravila misteriozna mlada lepotica, a uskoro je misterija rešena. Ne, Danijel nije prekinuo ljubav s glumicom Rejčel Vajs, već je, kako su mediji javili, u pitanju njegova ćerka Ela (29).

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ella Loudon (@ellaloudon)

 

Danijel ju je dobio tokom dvogodišnjeg braka s Fionom Ludon, s kojom je bio početkom devedesetih, nakon čega se viđao s nemačkom glumicom Hejke Makač.

 

Tokom rada na jednom performansu u londonskom Nacionalnom pozorišnom studiju, devedesetih, u poznao je glumicu Rejčel Vajs, s kojom je stupio u vezu godinama kasnije, a zajedničko dete (čije ime ne žele da podele sa svetom) dobili su 2018. godine.

 

Inače, premijera 25. filmskog ostvarenja o agentu 007 je nekoliko puta odlagana zbog pandemije virusa korona, najpre je planirano da ono bude prikazano u aprilu 2020. godine. Priča, koju je režirao Kari Joji Fukunaga, prati Bondov život po napuštanju službe, dok uživa s Medlin (koju igra Lea Sejdu) u životu na Jamajci. Međutim, pojavljuje se njegov stari prijatelj iz američke agencije CIA koji ga poziva da se suoči sa Safinom (Rami Malek), zlikovcem koji želi da uništi svet.

 

Danijel Krejg, Rejčel Vajs
foto: Profimedia

 

makonda-tracker