nije se tome nadala

Ljubavna priča Ivane Pavković i Petra Mitića: Rekla mu „DA“ iako joj je za veridbu priredio ovo NEPRIJATNO IZNENAĐENJE

0

Petar je imao devojku i vodio momački život, Ivana je takođe bila u vezi i ništa nije ukazivalo na to da bi mogli da budu zajedno, međutim... 

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Petar Mitić i Ivana Pavković danas važe za jedan od najskladnijih parova na estradi. Međutim, kada su se upoznali ni kraj pameti im nije bilo da bi mogli da budu u vezi, a kamoli braku i to još sa troje dece.

 

Oni su prvi kontakt imali u takmičenju Zvezde granda, ali tada su oboje bili zauzeti i samo su bili podrška jedno drugom kao kolege. No, kako je vreme prolazilo, oni su sve više vremena provodili zajedno i počeli su da se javljaju prvi leptirići u stomaku.

 

- Baš smo se družili, ali sam u početku gledala na njega kao na nekog starijeg brata. Bila je to turneja „Zvezda Granda” u Crnoj Gori. I on je tada imao devojku, ja sam imala dečka, nismo ni gledali jedno na drugo kao na partnere. Savetovali smo tada jedno drugo. Baš mi nikada nije padalo na pamet da nas dvoje možemo biti zajedno. Kada smo se vratili sa te turneje, često smo zajedno radili. Tako smo se zbližili i valjda se to pretvorilo u ljubav - rekla je Ivana za „Glossy”.

 

Petar je kako sam kaže vodio pravi momački život i sve što on podrazumeva. Nije znao šta je ozbiljna veza, ali kada je upoznao Ivanu osetio je da je u pitanju nešto sasvim drugačije. Već posle početne faze njihove veze on je, tvrdi, znao da je Pavkovićeva ta – jedna jedina i za do kraja života.

 

- Znao sam posle mesec dana. Posle tih prvih mesec dana, znao sam da mogu da provedem ceo život sa njom. Pre nje, ja sam imao utisak da nikada nisam bio u ozbiljnoj vezi. Bio sam jako nestašan. Jednostavno mlad čovek, željan svega. Sve je to, u jednu ruku, i normalno – pričao je o počecima njihove ljubavi Petar.

 

Ivana Pavković, Petar Mitić
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Kako kaže, u njegovom mladalačkom stilu života, dosta mu je pomogla i selida u Beograd iz manje sredine. Svako veče je izlazio sa prijateljima, ali sa Ivanom se sve promenilo.

 

- Nikada tu nije bilo nekih nedozvoljenih stvari, ali dođe mlad čovek iz malog u veliki grad, a taj grad te prihvati oberučke. Stalno sam izlazio, društvo, prijatelji... I verovatno sam u jednom trenutku osetio da je vreme da se smirim i da nađem nekoga sa kim bih mogao da provedem život – priznao je Mitić.

 

Jedan od bitnijih događaja u životu svake dame je svakako i veridba. Ivana, kako kaže Petar, voli romantične filmove i oduvek je maštala o nekoj bajkovitoj prosidbi, međutim nije baš da je to i dobila… Petar, inače poreklom iz Vranja, se odlučio za potpuno suprotnu, tradicionalnu varijantu. I priznaje da misli da se to uopšte nije svidelo Ivani.

 

- Ona je bila devojka koja je maštala o romantičnoj veridbi, voli iznenađenje, ruže, latice. Međutim, kod nas dole u Vranju je malo drugačiji običaj. Kod nas je običaj da se prvo pitaju roditelji. Ja sam poštovao tradiciju, što se njoj uopšte nije dopalo – priča Petar.

 

Ivana Pavković, Petar Mitić
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Sve se dešavalo u momentu dok je Ivana bila u blaženom stanju, pa Petar sam čin veridbe nije video kao neko veliko iznenađenje.

 

- Ona je ostala trudna i kako sada treba da pričamo o prosidbi koja je faktor iznenađenja? Ja njoj kažem: „Idi ti lepo u Bor. Spremi ćaleta i kevu i ja dolazim s mojima da ti tražim ruku, pa ako daju, daju, da te vodimo!' Sve je bilo po tradiciji. Bilo je super, jako emotivno. Koliko god da je njoj ovo bilo super, veruj mi da je ona maštala o drugačijoj prosidbi, ali do toga nije došlo – otrkio je pre tri godine Petar.

 

Pošto su roditelji dali amin, ubrzo je bila zakazana i svadba, tako da su Ivana i Petar sudbonosno da izgovorili 2016. godine, a nedugo potom dobili su i prvog od trojice sinova – Vujadina.

 

- Mi smo bili voljena i pažena deca i trudimo se da tako bude i našem detetu. Imamo i veliku podršku naših roditelja, oni nam dosta pomažu. Kada smo dobili dete, počeli smo na sve drugačije da gledamo. Sada imaš daleko veću odgovornost. Moraš više da trudiš, da grabiš, da se boriš. Sada imam dodatni motiv da uspem u poslu, a dete je taj motiv. Znamo za koga se borimo – ispričao je Mitić.

 

 

makonda-tracker