njegova priča

Nekad je bila njena prijateljica, a danas... Kako je naš čuveni sportista nakon smrti supruge vratio VERU U LJUBAV

0

Igor Milanović je posle smrti supruge našao novu ljubav, i to tamo gde verovatno nikad ranije nije mislio da će je pronaći.

igor milanović je iskusio veliku tragediju: smrt supruge
igor milanović je iskusio veliku tragediju: smrt suprugefoto: Damir Dervišagić

Proslavljeni vaterpolista Igor Milanović, osim po svojim sportskim uspesima, bio je poznat svojevremeno i po vezi s glumicom Brankom Katić. On je, međutim, isticao da su ostali u odličnim odnosima, te da je i sama njihova veza bila lepa, da je upoznao njenog supruga Džulijana i da su im se čak deca igrala zajedno.

 

Nakon raskida te veze, Igor je stupio u brak sa suprugom Natašom, s kojom je dobio dve ćerke, Isidoru i Irinu. Sreća nije dugo potrajala, jer se Nataša razbolela i kasnije preminula od posledica karcinoma.

 

 

Igor je, posle smrti supruge 2012. godine, proša kroz pakao. Kako je tada ispričao za domaće medije, nikada nije očekivao da će se njegov život tako odvijati.

 

Nisam očekivao da će se moj život ovako odvijati. Imao sam izuzetno srećan brak. Ostao sam sam sa dvoje dece jer je Nataša umrla od raka. U ovom trenutku ne mogu da kažem ništa smisleno. Da li sebe možete da zamislite u situaciji kada vam umre stub svega? Tu je rupa, tu je rana. Nije zacelilo. Jedva dolazim sebi. Još ne znam gde sam. Jedva zaspim ili ne zaspim uopšte. Nije lako. Probudim se ujutru, ali još se osećam kao zombi. Kao da ovo nije moj život — pričao je svojevremeno Igor.

 

igor je posle smrti supruge ponovo našao sreću
igor je posle smrti supruge ponovo našao srećufoto: Damir Dervišagić

On je ostao sam sa dve ćerke, a onda se emotivno zbližio sa Ivanom Đakonović, profesorkom italijanskog jezika i nekada bliskom prijateljicom njegove pokojne žene, a ona mu je vratila veru u život.

 

— Sa Natašom sam imao divan odnos, pun ljubavi i poštovanja, potpuno iskren. Mislio sam da sam našao saputnika i partnera za ceo život. Teško sam podneo njenu smrt. Bio sam besan, gnevan, ljut na ceo svet. Oprosti Bože, i na tebe. Ali, život je divan i njegov poklon može da bude veliki, a meni je Bog dao najlepši, moju Ivanu. Ona je postala moja partnerka iz jednog specifičnog ugla, budući da je bila prijateljica moje pokojne supruge. Taj put je čudan, ali dobio sam priliku da živim sa ovakvom osobom, i to je privilegija — rekao je on svojevremeno u intervjuu za "Gloriju".

 

igor milanović i ivana đankonović našli su sreću u neobičnim uslovima
igor milanović i ivana đankonović našli su sreću u neobičnim uslovimafoto: Damir Dervišagić

— Pored sebe imam osobu koja ceo dan provodi u brizi o bližnjima. A to nismo samo deca i ja, već i njene kolege iz jedne i druge škole gde predaje, kao i učenici kojima vikendom drži časove tenisa, prodavačice na pijaci, radnici koji rade preko puta naše zgrade i nemaju nikakve veze sa nama, ali to ne znači da im ona neće odneti pitu i jogurt da se osveže, ili pivo. I onda oni ostanu zatečeni. To je divno — rekao je tada on.

 

 

makonda-tracker