stara ljubav

Branka Katić bila u vezi sa sportistom kog je Srbija obožavala: Važili za najlepši par, a on je imao STRAŠNU TRAGEDIJU

0

Branka je pre nego što se udala imala romansu sa našim čuvenim sportistom, koji je našoj zemlji doneo velike uspehe. 

 

Branka Katić je bila u vezi sa čovekom koji je našoj zemlji donosio medalje
Branka Katić je bila u vezi sa čovekom koji je našoj zemlji donosio medaljefoto: Marija Mladjen/ATAImages

Branka Katić je već dugi niz jedna od naših najboljih glumica i mnogima je žao što živi na relaciji Beogard - inostranstvo, pa zbog toga ne snima više domaćih projekata.  

 

Branka je već godinama u srećnom braku sa poznatim britanskim režiserom i producentom Džulijanom Farinom.

 

No, mnogi zaboravljaju da je pre braka Branka bila u ljubavi sa jednim našim čuvenim sportistom, koji je našoj zemlii doneo dosta radosti i uspeha. 

 

U pitanju je, kako su pisali domaći mediji, slavni vaterpolista Igor Milanović, koji je u svojoj karijeri na reprezentativnom nivou doneo  po dva zlatna odličja sa Olimpijada i Svetskih prvenstava, kao i jedno zlato sa Evropskog prvenstava. 

 

Igor Milanović
Igor Milanovićfoto: Damir Dervišagić

Milanović je postigao jedan od najpoznatijih i najvažnijih golova u istoriji vaterpola. To se desilo u poslednjoj sekundi četvrtog produžetka u finalu Svetskog prvenstva 1986 godine, što stariji ljubitelji ovog sporta sigurno dobro pamte. 

 

Branka i Igor su, prema domaćim medijima, u momentu kada su bili zajedno bili u jeku popularnosti. Upoznali su se tokom devedesetih u prestonici Srbije. Nije bila tajna da su u vezi, ali su se trudili da ne "bodu oči", odnosno da se ne pojavljuju suviše zajedno u javnosti.

 

Igor i Branka su bili u vezi tokom devedesetih
Igor i Branka su bili u vezi tokom devedesetihfoto: Vladimir Šporčić

- I dan-danas se vidim sa Brankom Katić jer imamo zajedničke prijatelje, srdačno se pozdravimo. Bili smo u vezi, lepo smo se i razišli, ostali u dobrim odnosima. Branka je divno udata, upoznao sam i Džulijana, njenog supruga, imaju dva sina, ja dve ćerke, pa su nam se deca i igrala na slavi kod zajedničkog prijatelja. Lepa priča, ostala i dan-danas - rekao je Igor jednim prrilikom za Kurir.

 

Raskinuli su pristojno i bez drame, nakon čega je su im se putevi razdvojili. Igor se kasnije venčao sa suprugom Natašom, međutim njihova sreća nije dugo trajača. Nažalost, Nataša je preminula posle hrabre borbe sa teškom bolešću, nakon čega je Igor ostao sam sa njihove dve ćerke - Isidorom i Irinom. 

 

Igor je danas u srećnom braku
Igor je danas u srećnom braku foto: Damir Dervišagić

Nakon izvensog vremena Igor je uplovio u romansu Ivanom Đakonović, sa kojom je i danas u srećnom braku.

 

 

makonda-tracker