predivni su!

Nisu samo Anđela i Mihail u prvom planu! Fotografija Branke Pujić i Gagija koja otkriva da su jedno drugom LJUBAV ŽIVOTA

0

Branka Pujić i Dragan Gagi Jovanović na Anđelinom venčanju pokazali su da se i dalje vole kao prvog dana!

branka pujić i dragan jovanović na ćerkinom venčanju blistali su od sreće
branka pujić i dragan jovanović na ćerkinom venčanju blistali su od srećefoto: Instagram / Anđela Jovanović

Prelepa glumica Anđela Jovanović pre nekoliko dana udala se za svog partnera, srpskog sportistu Mihaila Dudaša na jednom salašu, a njihovo intimno i prelepo, ali tajno venčanje u boho stilu zaintrigiralo je celu Srbiju!

 

Anđela, koja nas poslednjih godina očarava svojim ulogama u domaćim ostvarenjima, blistala je u beloj venčanici, a Mihail i ona nosili su umesto krune na glavi — venčiće. 

 

Lepa mlada odigrala je i trbušni ples za svoje goste, bila i više nego opuštena i spontana, što je, složićete se, zaista potrebno svakoj devojci na njen najvažniji dan, a iako nije bilo mnogo gostiju, deluje da je nešto manja ceremonija bila dovoljna za sve osmehe i ljubav.

 

 

Popularni par venčao se i pred Bogom u crkvi, a sada smo imali priliku da vidimo i kako je ovo venčanje izgledalo. Anđela je nosila jednostavnu belu haljinu sa ogrtačem, a mladoženja belu košulju i krem pantalone.

 

 

Pored niza fotografija samog čina venčanja, mladenaca Anđele i Mihaila, u centru pažnje bili su i glumičini roditelji, glumački par Branka Pujić i Dragan Gagi Jovanović, a oni su bili presrećni na svadbi svoje mezimice. Ona je pak pokazala da njihova decenijska ljubav i dalje traje i gori istom vatrom kao i prvog dana.

 

Ona je podelila predivnu fotografiju s venčanja na kojoj se vidi kako Gagi nežno ljubi Branku...

 

branka pujić i gagi jovanović vole se kao i prvog dana
branka pujić i gagi jovanović vole se kao i prvog danafoto: Instagram/blejzmodesti

 

Majkica i Taja — napisala je ponosna Anđela, a čini se da ljubavi u ovoj porodici definitivno ne manjka...

 

Pogledajte još fotografija s ovog venčanja u galeriji:

 

1 / 28 Foto: _blejzmodesti/Instagram

 

 

 

 

makonda-tracker