PRELEPI

34 godine su u braku, imaju 4 dece, žive BAJKU: Ljubavna priča čuvenog fudbalera i plesačice vraća veru u ljubav

0

Njihova ljubavna priča je nalik na moderne bajke 

Ljubavna priča Zinedina Zidana
Ljubavna priča Zinedina Zidana foto: PIERRE-PHILIPPE MARCOU / AFP / Profimedia

Čuveni nekadašnji fudbaler, a danas trener Zinedin Zidan (51) interesantan je javnosti ne samo zbog svoje blistave karijere, već i zbog privatnog života i supruge Veronike (Fernandez) Zidan, koja mu je najveća podrška. 

 

O njegovoj karijeri nema potrebe mnogo pisati, manje, više, sve je dobro poznato ljudima širom sveta. Ipak, svoj privatni život ovaj sportista je pokušavao da zadrži dalje od čiju javnosti, ali kao što to biva, nije mu pošlo za rukom.

 

Ceo fudbalski svet brujao je o lepoj plesačici Veroniki, kada ju je Zinedin sasvim slučajno upoznao u zimu 1989. godine. Tada, Francuz nije ni slutio da gleda u ženu svog života.

 

 

Danas, 34 godine kasnije, Zinedin Zidane s ponosom i mnogo ljubavi priča o supruzi s kojom ima četvoro dece i za koju kaže da je stub njihove porodice.

 

Šestog februara upoznao sam svoju suprugu i to u Kanu gde je padao sneg. U snegu sam zagubio svoj sat, a u tom trenutku upoznao sam Veronik. Zajedno smo čak 34 godine. Mnogo joj toga dugujem. Uvek sam na nju mogao da računam - rekao je francuski bivši fudbaler jednom prilikom.

 

Objasnio je da bi njegov život bez nje bio izuzetno prazan i da je upravo ona ta koja je svima veliki oslonac u porodici.

 

 

Uvek je u svemu bila prisutna i kada smo prolazili teška razdoblja ali i ona prekrasna. Nije odustajala od nas nikada. Uvek je bila pozitivna, uvek uz decu i mene i gurala nas napred. Mnogo joj na tome moramo zahvaliti. Mnogo smo toga proživeli zajedno i zato joj još jednom kažem hvala. Imamo divne godine braka iza nas, a ona mi je uz majku najposebnija i najvažnija žena u životu - rekao je Zidan.

 

Iz braka dugod tri decenije par je dobio četvoro dece. Najstariji sin se zove Enza, zatim Luka, potom Tea i na posletku Eliaz. Osim što su uživali u roditeljstvu, oni su nedavno postali deka i baka, kada je njihov najstariji naslednik dobio ćerku Siju.

 

 

Njihovo dvoje dece, Luka i Teo su članovi Akademije Real Madrida. Do sada, par živi raskošanim i srećnim porodičnim životom.

 

Za razliku od brojnih drugih Zinadinovih kolega ovaj Francuz nikada nije imao ili se o njima ništa nije znalo, afere sa drugim ženama. Njihov brak se nikada nije dovodio u pitanje, a o razvodu i razdvajanju i da ne govorimo. 

 

makonda-tracker