bivši dečko

Mnogi su zaboravili: Danijela Dimitrovska je pre Amidžića i fudbalera Jeverma bila u ljubavi sa poznatim sportistom

0

Danijela je, očigledno, ako izuzmemo Ognjena, slaba na sportiste. 

Danijela sada uživa u ljubavi sa fudbalerom Jevremom Kosnićem
Danijela sada uživa u ljubavi sa fudbalerom Jevremom Kosnićem foto: Antonio Ahel/ATAImages

Lepa manekenka Danijela Dimitrovska trenutno uživa u ljubavi sa nekadašnjim fudbalerom Jevremom Kosnićem. Danijela u romansu sa ovim sportistom ušla nedugo posle razvoda od popularnog voditelja Ognjena Amidžića, sa kojim ima i sina Matiju. 

 

Ognjen je nakon desetogodišnjeg braka sa Danijelom uplovio u vezu sa koleginicom Minom Naumović, dok je poznato da je pre Dimitrovske stao na ludi kamen sa jednom od naših najlepših voditeljki.  

 

Malo ko se seća da je zanosna Danijela pre ljubavi sa Ognjenom Amidžićem bila u dugoj vezi sa jednim našim poznatim sportistom. 

 

To što su joj su partneri pre i posle Ognjena bavili sportom govori i da je naša manekenka slaba na sportiste, ali i da ne preferira neki određeni sport.

 

Trenutni dečko joj je fudbaler, dok se bivši bavio odbojkom. U pitanju je Miloš Stojković. 

 

Oni su se upoznali i njenom rodnom Požarevcu i bili su u ozbiljnoj vezi. Po pisanju domaćih medija, Danijela i Miloš su bili u vezi kada je Dimitrovska prvi put videla Ognjena prilikom gostovanja u njegovoj emisiji 2009. godine. 

 

Odbojkaš Miloš Stojković je bivši momak Danijele Dimitrovske
Odbojkaš Miloš Stojković je bivši momak Danijele Dimitrovske foto: greekvolley-youtube channel Youtube Printscreen

Ali kako je Amidžić tada bio oženjen, a Danijela u vezi, njihova romansa nije počela sve dok se nisu rastali sa svojim tadašnjim partnerima. 

 

 

makonda-tracker