setićete se kad je vidite

Priča se da se ženi treći put: Danijela je druga, a prva žena Ognjena Amidžića je bila naša poznata voditeljka

0

Ognjen Amidžić je bio u braku i pre naše poznate manekenke Danijele Dimitrovske, i to sa jednom od naših najlepših voditeljki. 

 

Danijela Dimitrovska je bila druga Ognjenova supruga
Danijela Dimitrovska je bila druga Ognjenova suprugafoto: Antonio Ahel/ATAImages

Naš poznati voditelj Ognjen Amidžić u srećnoj je vezi sa 17 godina mlađom koleginicom Minom Naumović, a po pisanju domaćih medija šuška se i da bi mogli da se venčaju. 

 

Pre nego što je uplovio u romansu sa lepom Minom, Amidžić je dugi niz godina bio u braku sa našom manekenkom Danijelom Dimitrovskom. 

 

A nakon što su se razišli Danijela je svoju sreću našla u zagrljaju fudbalera Jevrema Kosnića. 

 

Međutim, mnogi zaboravljaju da je Ognjen i pre Mine bio u braku. Njegova prva supruga bila je jedna od naših najlepših voditeljki u to vreme Milica Marković

 

Milica i Ognjen su stali "na ludi kamen" 18. juna 2006. godine zakleli u manastiru Kaona koji se nalazi između Valjeva i Šapca.

 

Proslavu su posle toga napravili u jednom lokalu, a među gostima je bio veliki broj poznatih ličnosti, kako sa estrade, tako i iz drugih sfera javnog života.

 

Milica i Ognjen su prvi kontak imali na televiziji kada je ona radila kao novinarka informative. 

 

Ona se potom povukla s malih ekrana 2008. i prešla u PR vode, a nakon što su se Ognjen i Milica razveli 2010. godine, nismo imali prilike da je često viđamo u javnosti.

 

1 / 6 Foto: Damir Dervišagić

 

Zanimljivo je da je Milica i dok je bila u braku sa Amidžićem sve vreme bila u senci, odnosno nije baš često dolazila na javne događaje sa svojim tadašnjem mužem.

 

Međutim, posle više godina tokom kojih lepu MIlicu nismo mogli da vidimo u javnosti, ona se pre izvesnog vremena pojavila u svojstvu eksperta za komunikacije na jednom događaju u Sarajevu.

 

- Nisam do sada srela osobu koja je uspešna, a da su joj jedino merilo uspeha nagrade. Merilo uspeha treba da nam bude prvenstveno zadovoljstvo postignutim i obično ljudi koji rade i postižu, na neki način budu iznenađeni nagradom, jer o njoj ne misle - izjavila je tada Milica. .

 

 

makonda-tracker