čuju se svadbena zvona?

Šuška se da je spreman za TREĆI BRAK, upoznao je i njene roditelje: Ognjen Amidžić i lepa Mina staju PRED OLTAR?

0

Ognjen Amidžić i Mina Naumović planiraju venčanje brže nego što smo mislili!

OGNJEN I MINA SU U POČETKU KRILI SVOJU VEZU
OGNJEN I MINA SU U POČETKU KRILI SVOJU VEZUfoto: Nemanja Nikolić, Instagram/callmenaumi

Voditelj Ognjen Amidžić uživa u skladnoj vezi sa koleginicom Minom Naumović, s kojom sarađuje u okviru svoje emisije "Amidži šou".  Mina Naumović ima svoj poseban segment u emisiji "Amidži šou", koji se zove "Pazi, Mina", a o njihovoj saradnji je pričao i popularni voditelj.

 

On je ispričao koliko je zanimljivije i lepše otkad rade zajedno, a njih dvoje otišli su i korak dalje, pa su počeli i da žive kao par!

 

Sada domaći mediji pišu kako se voditelj uskoro i — ženi.

 

 

Ognjen je navodno upoznao i Minine roditelje, pa im saopštio da ima ozbiljne namere sa njihovom ćerkom.

 

Amidžić i Mina se super slažu i u avgustu će biti godinu dana kako su zajedno. Započeli su zajednički život u decembru i sve ide ozbiljnom pravcu. Međutim, kako je Mina rodom iz Novog Sada, Ognjen nije imao prilike da upozna njenu porodicu te je to učinio nedavno. Oni su oduševljeni njim, najvažnije im je da je Mina srećna. Nisu još ugovorili zvaničan datum, ali o venčanju nekom intimnijem jesu razgovarali pa su iskoristili priliku i Mininoj porodici saopštili da će se u oktobru najverovatnije venčati — priča izvor blizak voditelju za "Star".


 

mina naumović ukrala je ognjenovo srce, a šuška se i da će se venčati
mina naumović ukrala je ognjenovo srce, a šuška se i da će se venčatifoto: Mina Naumović Instagram

 Ognjen Amidžić već nekoliko meseci uživa u vezi sa 17 godina mlađom koleginicom, a iako su se trudili da to sakriju, pre dva meseca potvrdili su da su zajedno, ali voditelj nije želeo da previše priča o tome.

 

Da, tačno je. U vezi smo, ali naš dogovor je da našu privatnost sačuvamo za nas i o tome ne pričamo — rekao je tada Ognjen.

 

 

makonda-tracker