neobična priča

Sudbina ih je uporno i iznova spajala kad je najmanje nadao: Slavni glumac je sa samo 4 godine sreo ljubav svog života

0

Iako se selio s kontinenta na kontinent, vreme je prolazilo, bili su u stabilnim vezama, život je hteo da čuveni glumac ostari pored žene koju je upoznao još kao dete

Hugo Viving i Katrina Grinvud u londonu
Hugo Viving i Katrina Grinvud u londonufoto: Phantom_Pap / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Proslavljeni britansko-australijski glumac Hugo Viving, koji je ostao upamćen kao Elrond u "Gospodaru prstenova" i agent Smit u franšizi "Matriks", viđen je pre nekoliko dana u Londonu.


Iako je u pitanju velika filmska zvezda, on se toliko promenio od dana kada je zabeležio ove uloge da ga je malo ko prepoznao, pa on može da uživa u poluanonimnosti.

 

To je i učinio, u društvu nevenčane supruge Katrine Grinvud, s kojom je šetao Sohom u potrazi za savršenim mestom za ručak.

 

Hugo Viving i Katrina Grinvud u londonu
Hugo Viving i Katrina Grinvud u londonufoto: Phantom_Pap / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Malo je poznato da je Hugo Viving još od 1984. godine u ljubavi sa istom ženom, kao i kako je počela njihova neobična priča.


Glumac je rođen 1960. godine u tada kolonijalnoj Nigeriji, u britansko-belgijskoj porodici, a dok je odrastao živeo je u više navrata Australiji i Velikoj Britaniji.

 

Kada je imao samo četiri godine, porodica Viving stanovala je u Sidneju, gde je u kući nasuprot njegovoj stanovala porodica Grinvud. Tada je Hugo upoznao Katrinu, ali nisu bili preterano bliski niti su se dobro poznavali, što se promenilo dok su studirali na australijskom Nacionalnom institutu dramskih umetnosti dve decenije kasnije.


Kada je glumac bio na drugoj godini studija, Katrina i njen dečko uselili su se u kuću u kojoj je on živeo s tadašnjom devojkom i svi su postali bliski prijatelji.

 

Hugo Viving i Katrina Grinvud na svetskoj premijeri filma  Mortal Engines u londonu 2018. godine
Hugo Viving i Katrina Grinvud na svetskoj premijeri filma Mortal Engines u londonu 2018. godinefoto: Picture Capital / Alamy / Alamy / Profimedia

– Katrina i njen partner su otišli u Englesku, gde je studirala umetnost u Brajtonu. Uvek sam je smatrao vrlo atraktivnom, ali sam shvatio koliko mi se dopada tek kada se vratila – ispričao je jednom prilikom Hugo Viving za Sunday Life.


U tom trenutku, oni su okončali svoje pređašnje veze i glumac nije čekao ni trena da napravi krupan korak.


Oboje smo bili slobodni i ubrzo izgradili dubok odnos. Ona je umetnica i privukla me je njena kreativnost – objasnio je.


Otkako su se zavoleli sredinom dvadesetih, par se više nije rastajao. Nikada nisu izgovorili sudbonosno "da", što Viving smatra nevažnim.

 

Hugo Viving i Katrina Grinvud na svetskoj premijeri filma  Mortal Engines u londonu 2018. godine
Hugo Viving i Katrina Grinvud na svetskoj premijeri filma Mortal Engines u londonu 2018. godinefoto: Ian West / PA Images / Profimedia

– Ili znate ili ne znate da li vam je veza čvrsta. Čak i kad pomislite da je tako i venčate se, to ne znači ništa... Morate da radite na vezi u svakom slučaju – kaže Viving.


Nikada se nismo venčali, ali smo rešili da imamo decu – Harija i Holi – posle šest godina odanosti jedno drugom – rekao je on.


Kako glumac objašnjava, njegova supruga je smirena i neverovatna kuvarica, a uživaju da zajedno uzgajaju povrće i spremaju obroke za svoju porodicu.

 

 

makonda-tracker