hrabro, a šik

Kropovano, romantično i DRSKO: Komplet Tamare Kalinić koji može da bude venčanica za najsmelije devojke

1

Na gala večeri u Mumbaju koja je okupila mnoge svetske zvezde našla se i naša influenserka Tamara Kalinić, uobičajeno elegantna

Tamara Kalinić jedna je od najuspešnijih srpskih influenserki
Tamara Kalinić jedna je od najuspešnijih srpskih influenserkifoto: tamara, Instagram

Srpska influenserka Tamara Kalinić neizostavna je gošća okupljanja slavnih i vodećih modnih dešavanja u svetu, a pre nekoliko dana prisustvovala je u Mumbaju događaju Kulturnog centra "Nita Mukeš Ambani" (NMACC).


On je okupio veliki broj poznaatih ličnosti, uključući špansku glumicu Penelope Kruz, američku glumicu Zendeju i manekenku Điđi Hadid. Među najbolje odevenim damama je, međutim, ponovo bila naša Tamara, koja je za ovu priliku odabrala izdanje u beloj boji.


Popularna trendseterka uživala u gala večeri u društvu svog dečka Filipa Teste, inače poznatog italijanskog menadžera koji radi za modne brendove.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tamara Kalinic (@tamara)

Ponela je dvodelni set indijske modne kuće Shivan & Narresh koji čine maksi-suknja A-kroja, model dubokog struka, i kropovani zatvoreni top dugih rukava.

 

Tamara se odlučila za poluprovidni komplet ukrašen vrlo raskošnom belom čipkom, koji odiše romantikom i vrlo je smeo jer je gornji deo odeće prilično kratak.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NARRESH (@narresh)


Ipak, s obzirom na to da asocira na venčane haljine, ovaj set može da prođe i kao venčanica za modno smelije!

 

Uz ovaj autfit srpska influenserka je zalizala i podigla gornji deo kose, a odlučila se za jednostavnu večernu šminku koja naglašava oči.

 

U galeriji se podsetite još nekih odevnih kombinacija Tamare Kalinić.

 

1 / 7 Foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

 

 

makonda-tracker