lekcija dana

Ovaj dezen čini da sve izgleda SKUPLJE: Mini-haljina Tamare Kalinić koja emituje SUVU MODNU NADMOĆ

0

Najelegantniji, najsnažniji i najženstveniji animal print izbor je Tamare Kalinić za jednu vrlo, vrlo posebnu priliku

Tamara Kalinić glavna je zvezda modnih događaja širom planete
Tamara Kalinić glavna je zvezda modnih događaja širom planetefoto: Matteo Rossetti / Zuma Press / Profimedia

Srpska influenserka Tamara Kalinić spada u najuspešnije devojke na planeti u ovom poslu, a ona je neizostavna gošća na revijama, žurkama i drugim događajima u organizaciji vodećih svetskih brendova.


Čuvena trendseterka poznata je kao žena koja nepogrešivo bira samo najlepše i najkvalitetnije, a čuvene modne kuće utrkuju se za saradnju s njom.

 

Sada se ova poznata Srpkinja pojavila na "dvodnevnoj modnoj ekstravaganci" brenda Michael Kors, kako svetski mediji opisuju Jet Set Sanya, prvu ovakvu aktivaciju održanu u Kini.

 


U hotelu "Park Hajat Sanja" održani su koktel parti, večera i prezentacija prolećne kolekcije ove kuće, uz nastupe lokalnih zvezda, a Tamara Kalinić odabrala je haljinu koja će se bez sumnje pamtiti.

 

Influenserka se pojavila u kratkoj kreaciji, dužine iznad kolena, a reč je o modelu zatvorenog i okruglog izreza i dugih rukava. Model klasičnog dizajna prati liniju tela, ističući tako Tamarinu vitkost, a završava se lepršavim porubom sa decentnim šlicem.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tamara Kalinic (@tamara)


Najefektniji deo ove mini-haljine svakako je njen dezen, budući da je Tamara odbrala zebrasti print.


Dezen sa motivima šara zebre spada u vrlo smele i one koji nisu rezervisani za sve, ali su i redak animal print koji zapravo stoji skoro svima. Imali svetao ili taman ten, ovaj dezen čini da izgledate lepo, a kako je uvek aktuelan postići ćete vrlo trendi look.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Michael Kors (@michaelkors)

 

Uz to, ovo je print koji je poznat po tome što čini da autfit izgleda skuplje, bez obzira na to nosite li ga kao detalj na tašni ili košulji ili imate potpuno zebrast odevni predmet.

 

Tamara Kalinić na MIchael KOrs brend aktivaciji u Kini, u zebrastoj mini-haljini dugih rukava
Tamara Kalinić na MIchael KOrs brend aktivaciji u Kini, u zebrastoj mini-haljini dugih rukavafoto: tamara, Instagram

Odeća ukrašena crno-belim zebrastim šarama pruža dašak elegancije i vrlo je hrabra modna izjava, a svemu daje i snažnu dimenziju ženstvenosti.

 

 

makonda-tracker