8 priznate dece, desetine ljubavnica i afera, veza sa homoseksualcem: Ljubavni život NAJVEĆEG HOLIVUSKOG PRELJUBNIKA

2

Od rane mladosti čuveni glumac bio je magnet za žene 

Klint Istvud je bio najveći holivudski zavodnik
Klint Istvud je bio najveći holivudski zavodnikfoto: Alan Jay Lerner Productions / Ma / AFP / Profimedia

Slavni holivudski glumac, scenarista i reditelj Klint Istvud nosio je titulu velikog zavodnika, pred čijim šarmom su padale mnoge lepotice, a svaka, koja je sa njim provela vreme ostala je ponižena i povređena.

 

Još kao dečak počeo je svoju dugu priču zavođenja, a sa samo 14 godina prvi put je stupio u polne odnose i to sa 5 godina strarijom devojkom koja ga je čuvala dok su njegovi roditelji bili odsutni.

 

Bio je ponosan što se to desilo tako rano, jer je, kako je govorio, imao vremena da do dvadesete, kada su njegovi vršnjaci ulazili u veze već stekne poprilično iskustvo sa ženama.

 

 

Iako je bio veliki šarmer, retko ko je mogao da kaže da je on bio i dobar čovek, jer su mnoge žene koje su prolazile kroz njegov krevet i koje su ga volele ostale do srži povređene njegovim prevarama i lažima.

 

Njegovu mladost, imao je samo 19 godina, obeležila je veza sa profesorkom iz škole koja je pretila da će se ubiti kada ju je Klint ostavio. Kasnije je tu situaciju nazvao "nesporazumom oko ozbiljnosti te veze".

 

Dok je 50-ih godina bio u vezi sa Margaret Džonson, upoznao je i jednu ženu koja je ostala trudna sa njim. Devojka je rodila ćerku, a kako Klint nije ni hteo da čuje za nju, dala ju je na usvajanje. Svoju ćerku nikada nije potražio niti je pitao za nju.

 

Ljubavni život Klinta Istvuda je neverovatan
Ljubavni život Klinta Istvuda je neverovatan foto: Profimedia

 

I tu njegovim nedelima nije bio kraj. Supruga mu je godinama tolerisala veze koje je imao van braka, a najduža od njih trajala je čak 14 godina. Radilo se o vezi u koju je Klint uplovio sa plesačicom Roksan Tunis. Isto kao i Klint, Roksana je u to vreme bila udata.

 

Glumac je sa njom dobio i prvo zakonito dete, ćerku Kimber. Iako ju je na kraju priznao, držao ju je u tajnosti sve do 1989. godine.

 

Slavna plivačica Anita Loest takođe je ostala trudna sa njim, ali je odlučila da abortira.

 

Čini se kao da je osim građenja blistave karijere Klint Istvud imao još jednu želju. Da napravi što  dužu listu žena sa kojima je bio u vezi, a da se ni za jednu ne veže do kraja.

 

Najgore od svega bilo je što su mnoge od njih ostajale sa njim u drugom stanju, možda se potajno nadajući da će ga tako privoleti da sa njima ostane do kraja, ali se to nikada nije desilo.

 

Osim sjajne  glumačke karijere Klinta Istvuda mnogi će pamtiti i kao najvećeg holivudskog zavodnika
Osim sjajne glumačke karijere Klinta Istvuda mnogi će pamtiti i kao najvećeg holivudskog zavodnika foto: Profimedia

 

 Neke od žena s kojima je Istvud bio u romantičnoj vezi su Džo An Haris, Ketrin Denev, Džil Baner, Kili Smit, Inger Stivens, Keti Regin. Svakao, sve se odvijalo dok je bio u braku sa Margaret.

 

Jedini put kada je Margaret bila na korak od toga da napusti Klinta bilo je kad je saznala da ju je zarazio HPV-om. Čak i to mi je oprostila, a nakon borbe sa ovom bolešću Margaret je ostala trudna i rodila je njihovog sina Kajla Istvuda i ćerku Alison Istvud. 

 

Nadala se Margaret da je to možda kraj njegovim neverstvima, ali i to dvoje dece bili su samo broj, jer je on nastavio svoj ljubavnički staž i ubrzo uplovio u vezu sa Sondrom Loki. Dugo je uveravao glumicu da želi da joj bude veran ispostavilo se da je lagao.

 

 

Margaret je za sve to znala, ali konačno joj je prekipelo 1978. kada je zatražila razvod. Nedugo nakon toga, Klint se uselio sa Sondrom koja je u to vreme živela sa svojim suprugom homoseksualcem, od kojeg se nikada nije razvela.

 

Kao i sa svim prethodnim ženama ni sa njom ljubav nije dugo trajala, a Klint je krenuo dalje. Sledeća na spisku žena bila je stjuardesa Žaklin Rivs, sa kojom je dobio i dvoje dece - sina Skota i ćerku Katrin. Tu decu nikada nije priznao.

 

Ipak, čini se da Sondra nije želela da mu ostane dužna, već je odlučila da ga tuži i traži svoj deo bogatstva, jer su dugo živeli pod istim krovom. Iako je proces trajao više od 10 godina tokom kojih su se pojavile informacije o njihovoj vezi koje su šokirale svet.

 

Veliki holivudski zavodnik ne smiruje se ni po stare dane
Veliki holivudski zavodnik ne smiruje se ni po stare dane foto: Profimedia

 

Naime, ona je iznela u procesu podatke koji su stigli do medija, a koji su značajno narušili njegovu reputaciju velikog ženskaroša. Sondra je ispričala da je sa njima sve vreme spavao i njen homoseksualni suprug i da je Istvud uživao deleći postelju sa njim. 

 

Godinama je Sondra bila predmet priče u medijima, a na kraju je sve to dovelo do toga da oboli od raka dojke, nakon čega su se dogovorili da joj on isplati odštetu u iznosu 1,5 miliona dolara.

 

Njevim ljubavnim izletima tu nije bio kraj. Nakon ovoga uplovio je u vezu s Fransis Fišer, koja mu je rodila ćerku, prvo dete na čijem je porođaju Klint bio prisutan.

 

 

To je bilo njegovo osmo dete koje je priznao i možda jedina žena čiju naklonost je uspeo da zadrži. Na spisku se sigurno može naći još ko zna koliko žena i dece koje glumac nikada javno nije spomenuo, a kamoli priznao. 

 

Ipak, u njegovom životu postojala je jedna žena koju nikada nije izneverio. U pitanju je bila njegova majka Rut, koja je tokom celog života i svih afera koje je imao bila uz njega.

 

Imali su mali ritual koji su praktikovali tokom čitavog života sve dok ona nije preminula u svojoj 97. godini. Naime, glumac je svake večeri zvao telefonom svoju majku sa kojom je imao zaista poseban odnos. Nakon njene smrti 2006. godine donekle se povukao u sebe.

 

Klint Istvud uskoro puni 93. godine i najverovatnije se oprašta od glume
Klint Istvud uskoro puni 93. godine i najverovatnije se oprašta od glumefoto: Profimedia

 

Klint Istvud uskoro puni 93. godine, a nedavno je najavio svoj odlazak sa glumačke scene. Naime, prošlog meseca svetski mediji spekulisali su da će se Klint Istvud uskoro upustiti u režiju novog filma, prvog posle dve godine. Iako je poslednje rediteljsko ostvarenje Istvuda „Plači mačo“ iz 2021. prošlo neslavno na boks ofisu, veliki glumac i sineasta potvrdio je da će režirati film „Juror #2“ u produkciji kuće „Vorner braders“.

 

U pitanju je triler, a priča se plete oko jednog porotnika. Naime, kratak kroki scenarija glasio bi da jedan porotnik na suđenju za ubistvo neimenovanom počiniocu shvata da je on, možda, odgovoran za smrt žrtve, zbog čega se suočava s moralnom bitkom, ne znajući kako da se ponaša na suđenju…

 

Klint Istvud se oprašta od glumačke karijere
Klint Istvud se oprašta od glumačke karijere foto: EPA / DANIEL DEME

 

U novom Istvudovom filmu će, kako prenosi „Far aut magazin„, igrati britanski glumac Nikolas Hoult i australijska glumica Toni Kolet. Hoult, koji se proslavio još kao klinac u adaptaciji romana Nika Hornbija „Sve o dečaku“, najpoznatiji je blokbasterima „Iks-men: Prva klasa“ i „Pobesneli Maks: Auto-put besa“, a Koletova, koja je takođe, uz Houlta i Hjua Granta igrala u ostvarenju iz 2002. „Sve o dečaku“, glumica je impresivne filmografije. „Šesto čulo“, „Sati“, „Mala mis Sanšajn“, „Nasleđeno zlo“, „Aleja noćnih mora“, samo su neki od naslova iz njenog glumačkog opusa.

 

 

makonda-tracker