savršen par

Kako je LEPA LEKARKA osvojila srce poznatog pevača? Ljubavna priča Bojana i Aleksandre Vasković najlepša je na estradi

0

Tokom duge muzičke karijere Bojan je imao prilike da upozna mnoge lepe devojke, a samo ona je uspela da ukrade njegovo srce zauvek 

foto: Marija Mladjen/ATAImages
foto: Marija Mladjen/ATAImages

Pevač poznatog Lexington benda Bojan Vasković i njegova supruga, doktorka Aleksandra Vasković godinama su u skladnom braku iz kojeg imaju troje dece. 

 

Prve iskre njihove ljubavi desile su se malo pre nego što se ona pojavila u spotu za njegovu pesmu "Prišla", koja je postala veliki hit. 

 

Bojan i Aleksandra su se upoznali još 2012. godine, dok je ona još bila na studijama medicine. Izašli su nekoliko puta i oboje su osetili te čarobne leptiriće u stomaku, koji su ih ubrzo spojili.

 

 

Nakon toga se ona našla u njegovom spotu i od tada su gotovo nerazdvojni. Tri godine od početka romanse, 2015. godine svoju ljubav su krunisali brakom, a ubrzo dobili i prvo dete.

 

Aleksandra je veoma popularna na društvenim mrežama, a za medije je jednom prilikom govorila o odnosu sa suprugom. Otkrila je pozadinu njihove romanse i priznala kako se nosi sa tim što je Bojan velika zvezda.

 

- Ja sam Bojana upoznala kao popularnog pevača, znala sam u šta se upuštam kada sam ušla u vezu sa njim. Istovremeno, nikada nisam premišljala gde je i šta radi. Da sam u bilo kom trenutku osetila potrebu da se bavim tim stvarima, to bi značilo da na ispit stavljam obostrano poverenje i zajedničku budućnost - započela je.

 

Bojan i Aleksandra godinama održavaju skladan brak
Bojan i Aleksandra godinama održavaju skladan brak foto: Marija Mladjen/ATAImages

- Spontano sam se zaljubila u njega, u trenutku kada sam shvatila da nema problem da pokaže naklonost, da se otvoreno udvara. Nažalost, savremeni način života doneo je izvesnu distanciranost u muško-ženskim odnosima. Igraju se neke igrice, i devojke i momci glume da nisu zainteresovani kako bi podstakli zainteresovanost druge strane. Danas skoro da je potrebna hrabrost da bi se otvoreno iskazala ljubav. Bojan me je osvojio normalnošću i iskrenošću, takav je ostao do danas.

 

Njih dvoje danas imaju troje dece, a nedavno, nakon rođenja trećeg deteta par se našao u žiži interesovanja medija, jer je došlo do komplikacija tokom trudnoće i beba je imala zdravstvene probleme zbog kojih je morala da bude operisana. 

 

Bojan i Aleksandra Vasković važe za jedan od najskladnijih parova
Bojan i Aleksandra Vasković važe za jedan od najskladnijih parova foto: Marija Mladjen/ATAImages

 

Ipak, na sreću ovog skladnog para, sve se završilo dobro i oni su nastavili da žive lepim i skladnim životom. Nedavno su se pojavilia na reviji jednog našeg afirmisanog dizajnera i tom prilikom su sve oduševili stajlinzima.

 

Aleksandra je kao i uvek bila veoma elegantna u crnim zvonastim pantalonama i crnom sakou, a suprug ju je u stopu pratio takođe crnim stajlingom u nešto opuštenijoj varijanti. 

 

 

makonda-tracker