teški trenuci za porodicu

"Sve što sada imamo su molitva i strpljenje": Operisana tek rođena ćerkica Bojana Leksingtona

0

Bojan iz Leksington benda i njegova supruga Aleksandra su nedavno dobili treće dete.

foto: Instagram
foto: Instagram

Poznati pevač Bojan Leksington i njegova supruga važe za jednu skladnu i srećnu porodicu, a nedvno su postali bogatiji za još jednog člana, kada je Aleksandra na svet donela ćerkicu Helenu.

 

- Čekajući da te uzmem u naručje. Dobrodošla na svet naša hrabra devojčice, naša treća ljubavi najveća na svetu! Helena Vasković - napisala je tada pevačeva supruga na Instagramu.

Sada, ovaj par strpljivo čeka da njihova tek rođena ćerkica izađe  iz najveće životne bitke. Aleksandra je podelila sa publikom šta se dešava i zamolila da ih svi razumeju u ovom teškom trenutku.

- Dragi moji, pre svega želim da vam se zahvalim na divnim čestitkama i lepim željama povodom rodjenja naše ćerke Helene. Osećam potrebu da vam se obratim, jer ste bili uz mene celu trudnoću i došlo je vreme da podelim ono što sam na neki način nagoveštavala a to je da nas i posle porođaja čeka period neizvesnosti i velikih izazova. Na sredini trudnoće u sklopu redovnih pregleda ustanovljeno je da naša beba ima urodjenu srčanu manu koja će morati da bude hirurški korigovana u prvim nedeljama bebinog života. Suočavanje sa tim saznanjem bilo je samo po sebi traumatično, ali odlučili smo da damo šansu životu, te sam nastavila trudnoću trudeći se da je nosim sa radošću i verom u najpozitivniji mogući ishod. I zaista osim tog saznanja sve je bilo u najboljem redu do samog kraja zaključno sa porodjajem, koji je i najlepše iskustvo porođaja do sada ali o tome nekom drugom prilikom - napisala je ona.

 

Aleksandra je dodala da je njihova ćerka operisana i da trenutno traje period oporavka i da jedino što im preostaje jeste molitva i strpljenje.

 

 

makonda-tracker