krivio je sebe za raskid

Zbog burne ljubavi intervenisala i policija! U glumca se zaljubila na prvi pogled, a nakon raskida je plakala godinama

0

Džoni Dep i Kejt Mos su bili jedan od najpopularnijih parova 1990-ih.

Manekenka Kejt Mos je Džonija Depa upoznala 1994. godine.
Manekenka Kejt Mos je Džonija Depa upoznala 1994. godine.foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Glumac Džoni Dep je poznat po burnim vezama, a jednu od njih je posmatrao čitav svet tokom suđenja prošle godine kada se sudio sa bivšom suprugom Amberd Herd.

 

A jednu od najlepših, ali takođe turbulentnih veza imao je pre više decenijama sa slavnom manekenkom Kejt Mos.

 

Njih dvoje su se upoznali 1994. godine i tri godine su važili za jedan od najpopularnijih parova

 

  • Ljubav na prvi pogled

 

Kako je Kejt priznala, čim ga je videla, odmah se zaljubila.


- Od prvog trenutka kada smo razgovarali znala sam da ćemo biti zajedno- rekla je 1994. godine Kejt Mos.

 

Kejt i Džoni su se upoznali u popularnom kafiću Tabac u Njujorku,a upoznavanju je kumovao novinar Vanity Faira, Džordž Vejn.
 

Kako je objasnio, Džoni je sedeo u zadnjem delu kafića i večerao sa nekoliko prijatelja, a Kejt je ulazila u kafić sa Naomi Kembel. 

- Uhvatio sam Kejt za ruku i rekao Dođi. Vodim te odmah. Želim te da upoznam sa DžonijemSamo sam je zgrabio za ruku i odveo - rekao je i dodao:

 

- Rekao sam Kejt, ovo je Džoni. Džoni, ovo je Kejt. I to je bio kraj. Nisam mislio da će nastaviti da uništavaju hotelske sobe sa pet zvezdica širom sveta u naredne dve godine. Ali to se desilo. Samo sam hteo, znate, da izazovem malu dramu - 

 

  • Od početka su imali burnu vezu

 

Već u septembru iste godine kad su započeli vezu, primećeni su nekoliko puta u javnosti kako viču jedno na drugo i svađaju se, a jedna prijavljena svađa je dovela do Depovog hapšenja.

Džoni i Kejt su bili tri godine zajedno.
Džoni i Kejt su bili tri godine zajedno.foto: MediaPunch / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Glumac je rano ujutru uhapšen zbog toga što je navodno uništio njihovu sobu u hotelu "Mark" u Njujorku, a policija je saopštila da je glumac bio u alkoholisanom stanju. Kejt Mos je bila nepovređena.

 

Sudija je kasnije odbacio optužbu protiv Depa, a glumac je morao da platu 9.767 dolara za štetu. 

 

Njih dvoje su se ludo voleli i nisu mogli da skinu ruke i poglede jedno sa drugog.

 

Nije prošlo mnogo vremen apre nego što su stvari postale ozbiljne između njih dvoje.

 

 

  • Kraj nakon tri godine

 

Nakon tri godine veze i veridbe o kojoj se šuškalo, Kejt i Džoni su raskinuli, a iako pravi razlog nije otkriven, pričalo se da je do kraja došlo zbog prenatrpanih rasporeda. 

- Nikada pre nisam bio toliko emotivno vezan za neku ženu. Bio sam tako glup jer je naša veza bila tako dobra. Ja sam taj koji mora da preuzme odgovornost za ono što se dogodilo. Bilo mi je teško da nastavim, dopustio sam da nam moj posao presudi i nisam joj posvetio onoliko pažnje koliko sam trebao. Cela ta stvar je bila luda jer se nikada nisam trebao toliko brinuti oko toga šta će ljudi reći o mom radu. Naravno da bih trebao da brinem o svojim filmovima, ali kada dođem kući, trebao bih da pokušam to sve da ostavim iza sebe. A to nisam mogao da učinim i bilo mi je užasno tako da živim. Verujte mi, ponekad sam totalni debil - rekao je Dep za Hello Magazine svojevremeno.

 

  • Godinu dana nakon razlaza zajedno na Kanskom festivalu

 

Iako nisu bili zajedno, Mos i Dep su se zajedno pojavili na Kanskom festivalu 1998. godine što je podstaklo glasine o pomirenju.

Tada su kružile i priče da je bivši par naručio 36 boca šampanjca u hotelu Portobello u Londonu kako bi se Kej kupala u šampanjcu .

 

- To nije bila ona. Nije bila Kejt, to nije njen stil. Ona više ne koristi hotel - rekao je tada predstavnik Kejtine agencije za modele .

 

  • Kejt Mos iskreno o vezi sa Depom


Moss je 2012. godine rekla da je plakala "godinama" nakon što su raskinuli

 

- Ne postoji niko ko je zaista bio u stanju da se brine o meni. Džoni je to malo uradio. Verovala sam u ono što je pričao. I to je ono što mi je nedostajalo kada sam otišla. Zaista sam izgubila nekoga kome bih mogla da verujem - rekla je

  • Prošle godine ga je branila na suđenju

 

Bivši partneri su ponovo dospeli na naslovne strane prošle godine kada je Kejt Mos bila pozvana da svedoči na suđenju za klevetu koje se odigravalo između Džonija Depa i njegove bivše supruge Amber Herd

 

Ona je tada pod zakletvom rekla da joj Dep nije naudio tokom njihove veze, a o famoznom padu u hotelu je rekla da je pala niz stepenice, ali da je nije gurnuo njen tadašnji dečko. 

Kejt Mos, Džoni Dep
foto: EVELYN HOCKSTEIN / AFP / Profimedia

 

- Izlazili smo iz sobe i Džoni je napustio sobu pre mene. Bila je kiša. Dok sam izlazila iz sobe, skliznula sam niz stepenice i povredila sam leđa - rekla je pod zakletvom.

 

- Vrištala sam jer nisam znala šta mi se desilo i bolelo me je. Dotrčao je da mi pomogne i odneo me u moju sobu. Nikada me nije gurnuo, šutnuo ili bacio niz stepenice - dodala je Kejt.

 

makonda-tracker