foto

Kladimo se da je danas ne biste prepoznali: Čuvena Ali Mekbil sutra puni 52 godine i izgleda neprepoznatljivo

0

Znate je kao Ali Mekbil iz istoimene serije koja se prikazivala od 1997. do 2002. Nije prošlo mnogo vremena, ali čuvena Kalista Flokhart prilično se promenila...

foto: Profimedia, ©20thCentFox/Courtesy Everett Collection
foto: Profimedia, ©20thCentFox/Courtesy Everett Collection

 

Kalista je bila i jedan od glavnih razloga što su milioni gledalaca uživali u priči o životu američkih advokata. Glumici je Ali donela važna priznanja: Zlatni globus, nagradu Udruženja glumaca i tri nominacije za Emi!

 

Pored ove serije njene važne uloge bile su u serijama i filmovima Lifestories: Families in Crisis, The Birdcage, Telling Lies in America.

 

Njenu prvu i jedinu ulogu nikad nećemo zaboraviti: Ovako danas izgleda mala Vesna iz Srećnih ljudi (FOTO)

 

Najvažniju životnu rolu igra kao supruga Harisona Forda, s kojim se venčala 2010. Poznati glumci koji su se upoznali 2002. na dodeli Zlatnog globusa, romansu su 2003. počeli tajno jer je on u to vreme bio zvanično u braku sa scenaritskinjom Melisom Metison (od nje se nezvanično razišao 2002).

 

1 / 3 Foto: Profimedia

 

Paravan na njihovim prijateljskim susretima bio je zajednički prijatelj glumac Džejms Marsden. Skrivanje nije dugo potrajalo, pa su oboje istupili sa vešću da se zabavljaju i vole.

 

Svi su čekali reakciju njenog ljubavnika, prijatelja i kolege: Evo šta je Harison Ford rekao nakon smrti princeze Leje

 

Čuveni Indijana Džons se pre braka s Kalistom bio dva puta ženio - Melisom Matison i Meri Makvart. Iz ta dva braka ima četvoro dece, a preuzeo je i očinstvo nad Lijamom Flokharom, kog je Kalista usvojila pre njihovog venčanja.

 

I dok je Harison i dalje veoma aktivan u Holivudu, Kalista je nakon udaje napravila dužu pauzu i danas živi van javne scene.

 

1 / 4 Foto: Profimedia

 

 

makonda-tracker