suptilna promena

Nova tehnika izvlačenja pramenova koja je osvojila ceo Holivud: Izgleda fantastično i štedi novac

0

Nova tehnika balejaža je već oduševila mnoge holivudske dive, među kojima je i Kendal Džener.

foto: LAGOSSIPTV/BUZZIPPER / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
foto: LAGOSSIPTV/BUZZIPPER / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Balejaž je tehnika koja je godinama popularna među damama koje se farbaju, i žele nešto drugačije da urade sa svojom kosom. Ako ste i vi u tom timu, možda biste mogli da isprobate novu frizuru koju sada nosi i Kendal Džener.

 

U pitanju je balejaž na pola. Ovo je jedna od prirodnijih varijanti popularnih pramenova. Pritom je praktična i nećete morati stalno da idete kod frizera na obnovu frizure.

Ako mislite da pričamo bajke imamo dokaz. Kendal Džener se pojavila sa ovakvom frizurom na Met Gali. Znamo da podseća na ombre, ali je zapravo samo idealni spoj ove dve tehnike.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kendall (@kendalljenner)


Tehnika farbanja se sastoji u tome da kosa treba da izgleda kao da je posvetlela na suncu. Dakle tri nijanse svetlija, što je idealno jer ne morate da idete često kod frizera, savršeno se uklapa sa vašom kosom duži vremenski period.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kendall (@kendalljenner)

 

Vrlo suptilna frizura koja s druge strane daje kosi "ono nešto" što će i vas navesti da se osećate dobro. Ova tehika je odlična jer ne samo da dobro izgleda već štedi i novac, upravo jer česte posete frizeru nisu neophodne.

 

makonda-tracker