za aplauz

Nosiće se i za 50 godina: Emina Jahović ima ultratrendi šorts za svaki dan kakav morate da nabavite ovog proleća

0

Svake prolećne i letnje sezone ovaj trend se vraća, pa je tako slučaj i 2023, a pevačica Emina Jahović ponela ga je među prvima

Emina Jahović je žena koja ne greši kada je reč o modi
Emina Jahović je žena koja ne greši kada je reč o modifoto: yaemina/Instagram

Popularna kantautorka Emina Jahović uglavnom bira elegantne odevne kombinacije, a bez sumnje najbolji utisak ostavlja u ženstvenim i efektnim odelima.


Ipak, kada se odluči za ležerniju varijantu, rezultat je isti – stil vredan pažnje!


Pevačica je uvek u korak s najnovijim trendovima, pa je nedavno ponela šorts u neprolaznom dezenu koji se vraća svake prolećne i letnje sezone kao nezaobilazan u street style modi.


Emina je pre nekoliko dana na Instagramu podelila nekoliko selfija za koje je pozirala u svom domu, kada je kombinovala jednostavnu belu majicu, koju je transformisala u krop top i upečatljiv šorts.

 

U pitanju je sportski model s vezicama, duboki i kratki šorts ukrašen dezenom tie-dye u žutoj, tirkiznoj i pink boji.

 

1 / 5 Foto: Instagram / Yaemina


Tie-dye tehnika je trend koji potiče još od sedamdesetih i procvata hipi kulture i redovno nam se vraća u toplijim mesecima.

 

On je svoj vrhunac verovatno doživeo početkom devedesetih, kada su bile popularne majice i pantalone sa psihodeličnim printom u raznim bojama.

 

Irina Šajk na odmoru u lepršavoj tie dye majici
Irina Šajk na odmoru u lepršavoj tie dye majicifoto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Proteklih sezona mnogi dizajneri predstavili su tie-dye u svojim novim kolekcijama, pa je tako Džejson Vu insistirao na zeleno-plavom miksu, brend Genny je preferirao tamnije i grublje nijanse, dok je Nikol Miler odabrala narandžastu i koralnoroze boju.

 

 

makonda-tracker