zvone zvona svadbena

Posle decenija ljubavi i u 66. godini, reći će DA: Srpska pevačica spremna za venčanje sa svojim životnim saputnikom

0

Kako je pevačica Dragica Radosavljević Cakana otkrila, uskoro će njen suprug i ona organizovati dugo priželjkivano venčanje, kom će prisustvovati i njena kuma iz Londona

Dragica Radosavljević Cakana i Nebojša Negić u braku su od 1997. godine
Dragica Radosavljević Cakana i Nebojša Negić u braku su od 1997. godinefoto: Dragana Udovičić

Pevačica Dragica Radosavljević Cakana i advokat Nebojša Negić u braku su već godinama, ali nikada se na večnu ljubav nisu zakleli, kako se to često kaže, "pred Bogom".


Par je planirao crkveno venčanje pred izbijanje pandemije virusa korona, pa su im planovi propali, ali oni su sada ponovo aktuelni.


Kako je Cakana priznala, ona nije do sad bila u raspoloženju za tako veseo događaj.


Nažalost, imala sam mnogo neprijatnih situacija u porodici. Preminuo mi je brat, a onda su se desile i neke druge teške stvari. Stvarno nisam bila sposobna niti sam imala želju da se udajem – istakla je ona za Grand.

 

Međutim, sada su konačno spremni za svadbena zvona, pa bi uskoro trebalo ponovo da izgovore sudbonosno "da".


Moj Neša i ja ćemo kao baka i deka da stanemo u crkvu. Šalim se, kuma koja će doći iz Londona me stalno pita za svadbu. Svakako ćemo nešto da napravimo – rekla je Cakana.

 

Pred početak epidemije, pevačica je ispričala zašto su godinama odlagali crkveno venčanje, kao i šta planira da obuče.

 

Dragica Radosavljević Cakana i Nebojša Negić u braku su od 1997. godine
Dragica Radosavljević Cakana i Nebojša Negić u braku su od 1997. godinefoto: Damir Dervišagić

–  Koliko smo ga odlagali, jedno 5, 6 godina... Tražili smo neki termin, ali onda smo imali mali peh. Čovek koji je trebalo da nam kumuje, imao je saobraćajnu nesreću, oporavljao se jako dugo, tako da to je bio jedan od razloga. Tako da sve se to odužilo, ali u svakom slučaju nije kasno ni za 10 godina. Šta me briga, obučem sako, neku divnu haljinu, onako nešto moderno i venčam se – rekla je Cakana za Grand news, pa otkrila da li bi obukla venčanicu:

 

–  U mojim godinama venčanica bi bila stvarno bljak. Ako može neka venčanica koje sve pokriva, samo oči da mi se vide.

 

Par je, inače, u braku već 26 godina, a nako što su godine proveli u srcu Beograda, rešili su da se presele u mirnije okruženje.


Neša i ja smo se venčali 1997. godine i dugo živeli na Vračaru, gde i danas imamo stan. Devet godina kasnije preselili smo se u Sremčicu. Ukazala nam se prilika da kupimo prelepu kuću – svojevremeno je ispričala Cakana.

 


Njihova porodica je velika i skladna – pevačica iz prvog braka ima ćerku Maju, koja joj je podarila unuke Uroša, Dunju i Mirku, dok njen suprug ima tri ćerke: Mariju, Anu i Ninu, a i on je u međuvremenu postao deka.


Prema Cakaninim rečima, njen suprug i ona uživaju u svom braku i, ponekad, osamljenosti.


Uvek posle ručka sednemo da se ispričamo o tome šta smo radili u toku dana, a posle toga svako zauzima svoju poziciju. Neši je potreban mir jer se bavi ozbiljnim poslom. Volimo kad smo sami, uživamo u našim godinama. Lepo nam je u životu, lepo nam je u braku. Kad se poželimo društva, pozovemo prijatelje u goste. Ipak, najsrećniji smo kad dođu deca, jer je kuća tada puna smeha i veselja ‒ kaže Cakana.

 

 

makonda-tracker