LJUBAV JOJ NE IDE OD RUKE

Jedan se oženio VODITELJKOM, drugi PEVAČICOM, a treći... Ova trojica muškaraca su volela Katarinu Radivojević

2

Uprkos tome što važi za jednu od naših najlepših glumica čini se da Katarini sve u životu ide osim ljubavi 

foto: Zorana Jevtić
foto: Zorana Jevtić

Poznata glumica Katarina Radivojević osvojila je srca publike ulogom Zone Zamfirove u istoimenoj seriji. Tokom glumačke karijere za nju su se interesovali mnogi moćni muškarci, ali ona je uvek ostajala dosledna sebi.

 

Uvek je birala srcem, a u njenom životu su se u više navrata pojavljivali muškarci, s kojima je imala ozbiljne veze, ali na veliko iznenađenje mnogih retko koja od tih veza je imala srećan kraj.

 

Pre 7,8 godina o njoj su mogle da se pročitaju brojne priče. Njen ljubavni život oduvek je intrigirao srpsku javnost, a ne iznenađuje što je uvek u centru pažnje kada je privatni život u pitanju

 

 

U to vreme mogla su se pročitati nagađanja da je Katarina bila u vezi sa sinom našeg poznatog pevača Dragana Kojića Kebe, Igorom Kojićem. Ipak, ni jedno od njih dvoje nije zvanično potvrdilo ove spekulacije.

 

Katarina i Igor nikada nisu javno govorili o svojoj vezi koja, ruku na srce, i nije bila preterano ozbiljna. Samo njihovi najbliži prijatelji znali su da se viđaju. Svađali su se i mirili više puta, a do definitivnog razlaza došlo je tek kada su se Igor i Severina upoznali — tvrdio je neimenovani izvor blizak paru za PressSerbia pre nekoliko godina.

 

Igor Kojiić i Katarina Radivojević nikada javno nisu priznali svoju vezu
Igor Kojiić i Katarina Radivojević nikada javno nisu priznali svoju vezufoto: Instagram/printscreen

 

Nakon ove veze u medijima je mogla da se pročita informacija da je Katarina bila u vezi sa pokojinim Vidojem Ristovićem, koji je kasnije oženio hrvatsku novinarku Nikolinu Pišek.

 

Glumica nije na sav glas pričala o ovoj ljubavi, ali je nije ni krila, pa je tako sama potvrdila vesti o krahu veze.

 

Nakon što je raskinuo sa Katarinom Vidoje je oženio hrvatsku voditeljku Nikolinu Pišek
Nakon što je raskinuo sa Katarinom Vidoje je oženio hrvatsku voditeljku Nikolinu Pišekfoto: Damir Dervišagić

 

Tačno je da Vidoje i ja više nismo zajedno i da je našoj vezi presudila daljina — rekla je Katarina tada.


Pre ovih veza, Katarina je volela biznismena Vuka Miškovića, koji je rodom iz Podgorice, a živeo je i radio u Milanu. Markantni Crnogorac jedan je od retkih koji su uspeli da privuku pažnju jedne od najlepših srpskih glumica, što je ona i potvrdila.

 

- Tačno je da je Vuko moj dečko, ali stav da u javnosti pričam samo o poslu ostaje nepromenjen — rekla je Katarina jednom prilikom za domaće medije.

 

Lepa glumica nije još uvek pronašla sreću u ljubavi
Lepa glumica nije još uvek pronašla sreću u ljubavi foto: Borislav Zdrinja/ZIPA PHOTO/ATAImages


Zbog velikih poslovnih obaveza ni ova veza nije opstala, a i danas Katarina mnogo radi i svoju intimu ne želi da deli ni sa kim, a naročito ne sa medijima u Srbiji.

 

Ovo je bila još jedna ljubav na daljinu, budući da je čuvena Zona tih dana snimala seriju "Najbolje godine" u Hrvatskoj. I ona je sama priznala da je daljina veliki problem, ali je demantovala glasine o raskidu, da bi se potom tiho rastala od Miškovića.

 

 

makonda-tracker