da li ste znali?

"To je bio moj kompleks još iz detinjstva": Katarina Radivojević o estetskim korekcijama na svom licu i dnevnoj rutini

0

Katarina Radivojević je jedna od naših najlepših glumica.

foto: Milan Maricic/ATAImages
foto: Milan Maricic/ATAImages

Glumica Katarina Radivojević je poznata po brojnim ulogama, a svoju karijeru je gradila i u Americi, međutim, o njenom privatnom životu se jako malo zna. Ona isključivo priča o poslu, ali u jednoj emisiji je napravila izuzetak, pa otkrila tajnu svog izgleda.

 

Ona je naglasila kako joj je fizički izgled dosta pomogao u karijeri, ali ona smatra da treba izgledati dobro za svoje godine, međutim ne preterivati kako biste delovali deset godina mlađe.

- Ja sam tip koji ne ume ništa da sakrije, tako da sam uvek iskrena sa svojom publikom. Mislim da je za moj izgled najviše zaslužna genetika i sve bi vam bilo jasno kada biste videli moje roditelje... Ne bih da se hvalim, ali ja sam i celog života vežbala. To je pomoglo mom telu da bude u tonusu i onda kada zbog obaveza ne stignem da treniram dve ili tri nedelje. Telo pamti i uspeva da zadrži dobru formu - kaže Katarina.

 

Za sebe smatra da je veliki profesionalac, a negu lica prepušta lekarima, pa je otkrila i svoju malu tajnu.

 

- Pomalo radimo botoks, toliko da i dalje mogu da se namrštim jer to moram zbog posla. Slažemo se da je manje - bolje. Tretirali smo celo čelo i malo oko očiju, bore smejalice. Ja imam 42 godine i to je nešto što se vidi. Imam izuzetno svetle oči i škiljim, pa kada se leto približi kraju, vidi se poneka bora viška. On mi tada kaže: Krenula je bora. Tada dodamo botoks, ako ništa ne snimam - rekla je glumica.

Mnogi su pretpostavljali kako je glumica korigovala usne, međutim ona je to demantovala i istakla da je na njoj sve prirodno.

 

- Nije bilo potrebe da nešto menjam. Razumem devojke kojima intervencije daju samopuzdanje, ali to bi trebalo da se uradi sa merom i ne bi trebalo preterivati. Moje iskustvo je pokazalo da žene koje puno toga menjaju na sebi, to rade jer nisu sigurne same sa sobom. Kada biste videli mog tatu bilo bi vam jasno da su moja usta prirodna. On je ostario ali i dalje ima ta usta - napomenula je umetnica.

Katarina se našalila da je jedina razlika u odnosu na njene dvadesete, to što sada ima išijas, pa redovno radi vežbe, a dodala je i kako se operacija, naročito na licu, jako plaši.

 

- Mnogo se bojim operacija i agresivnijih intervencija, jer je meni lice alat za rad. Imam spuštene kapke i rekli su mi da ću u jednom trenutku morati da uradim podizanje. Sve moje prijateljice su radile botoks koliko i ja. Njihove savete slušam i obično ih pustim da nešto urade prve pa da vidim kako to izgleda – govori kroz osmeh glumica koja ističe da nikada nije volela svoje tanke noge.

 

1 / 11 Foto: Milan Maricic/ATAImages

 

- To je bio moj kompleks iz detinjstva i znala sam da nosim dva para farmerki kada sam imala 12 ili 13 godina. Sada sam okej sa tim, to mi nije problem. Gojim se u stomaku i zadnjici, a to iziskuje mnogo vežbe. Kao i sve žene, uostalom - iskrena je Radivojevićeva.

 

 

makonda-tracker