stoji apsolutno svima

Zavrteće vam se u glavi: Ilda Šaulić u HALJINI koja stoji apsolutno svima hipnotisala Vašington

0

Pevačica Ilda Šaulić se na gala prijemu u srpskoj ambasadi u Vašingtonu pojavila u haljini na kojoj bi joj pozavidele i najveće holivudske zvezde.

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica Ilda Šaulić je poznata po svom damskom stilu i elegantnim komadima kojima udiše najlepšu dozu senzualnosti.

 

Poznato je da ona često boravi u Americi zbog poslovnih obaveza svog supruga i da pored doma u Beogradu, ima i svoje gnezdo u Njujorku,a nedavno se pojavila i na jednom posebnom događaju u Vašingtonu.

 

Naime, Ambasada Republike Srbije u Vašingtonu je organizovala konferenciju srpske dijaspore u SAD-u "Jačanje veza", a potom je bio upriličen i gala prijem u Ambasadi. 

 

Muzika je vezivno tkivo naroda koji živi u Srbiji. Uz muziku se slavilo, uz muziku se radilo, uz muziku se čak išlo i u borbu za slobodu zemlje. Zato smatram da smo mi koji imamo sreću da se bavimo ovim poslom svojevrsni predstavnici cele svoje zemlje i naroda gde god se nalazili. To sam najpre videla odrastajući uz svoga oca koji je po celom svetu ujedinjavao i spajao naše ljude, uvek ih podsećajući ko su i odakle su– napisala je pevačica na Instagramu i dodala:

 

 – Tu ulogu se i ja svakodnevno trudim da ostvarim, ali pošto jedan čovek sam može tek ponešto da postigne srećna sam što postoje ovakve inicijative kao što je organizovala naša ambasada u Vašingtonu. Ponosna sam što mogu da podržim ovako plemenitu zamisao još jačeg povezivanja naših ljudi u rasejanju sa svojom maticom. Hvala na pozivu i prijemu,i u budućnosti vam stojim na raspolaganju za sve slične akcije i manifestacije.–


Za ovu priliku i gala prijem, Ilda Šaulić je odabrala prefinjenu kombinaciju na kojoj bi joj pozavidele i najveće holivudske zvezde.


Pevačica se pojavila u dugačkoj haljini na jedno rame i oduševila sve prisutne.

 

Cela haljina je bila prožeta širokim crno-belim prugama, a detalj na ramenu je dao poseban glamur čitavoj kombinaciji.

1 / 5 Foto: Printscreen/Instagram/ildasaulic

Haljina je bila strukirana te je naglasila pevačicin struk, a potom se širila u blagom A kroju

 

Ceo autfit Ilda je zaokružila kosom podignutom u konjski rep i visećim minđušama koje su još više naglasile njeno lepo lice.

 

makonda-tracker