da li biste ga prepoznali?

Svi su joj zavideli na ZGODNOM ŠEIKU: Muž Jelene bin Drai u javnosti posle 4 godine, a evo koliko se promenio

0

Šeik Said bin Drai, suprug srpske manekenke Jelene bin Drai, ne voli da se eksponira preterano, pa ga retko viđamo

Jelena i šeik Said bin Drai 2019. godine
Jelena i šeik Said bin Drai 2019. godinefoto: jelenabindrai, Instagram

Šeik Said bin Drai i njegova supruga i nekadašnja Mis Jugoslavije Jelena bin Drai retko se pojavljuju u javnosti i slabo koriste društvene mreže, pa ih ne viđamo često.


Jelena je pre izvesnog vremena saopštila da će napraviti pauzu od Instagrama, a izuzetak je napravila pozirajući na Svetskom prvenstvu u Kataru za fotografije koju je podelio njen brat.


Isto je i sa njenim suprugom, za kog mediji pišu da ga nismo videli u javnosti četiri godine, a kog smo u decembru videli na fotografiji koju je podelio njegov šurak Predrag Jakovljević.

 


Naime, Bin Draijevi su u Dubaiju pratili meč između Brazila i Hrvatske u društvu Jelenine porodice i pevačice Dane Karić i njenog supruga Nikole Stojilkovića. Predrag je tada na Instagramu podelio jedan grupni selfi, na kom vidimo šeika Bin Draija kako pozira nasmejan, sa visoko podignuta tri prsta, kao i njegovo srpsko društvo.

 

Tako smo dobili priliku da vidimo koliko se suprug Jelene bin Drai promenio otkad je poslednji put pozirao za društvene mreže.

 


Srpska lepotica je, inače, već 14 godina u braku sa arapskim šeikom, a par je pre godinu dana dobio četvrto dete. Oni su ponosni roditelji ćerke Asje i sinova Hilala, Hamdana i Rašida, a manekenka je jednom prilikom istakla da se u njenom domu poštuju i hrišćanski praznici.


Uvek svečano, kao i slava i Božić ili bilo koji islamski praznik. U našoj kući se sve slavi i poštuje po običajima koji nalažu. Farbaju se jaja, sprema se domaća srpska hrana, deca se kucaju jajima. Celu tradiciju iz Srbije smo preneli ovde – ispričala je nekadašnja misica svojevremeno.

 


U prošlosti se Jelena susretala s komentarima da je ona jedna od brojnih Saidovih supruga i da živi u haremu, o čemu je pričala kroz šalu.


– Naravno da živim u haremu. Ja sam povampirena Hurem. Moj suprug je Sultan Veličanstveni, to već znate, i sva sreća pa ima još 147 žena te ga za vreme ove pandemije ne moram tpeti i gledati svaki dan – rekla je Jelena na početku epidemije kovida.

 


Ona je tada istakla da se tračevima ne opterećuje.


Da budem iskrena, da sam bacila kamen na svakog psa koji je lajao za mnom, ne bih daleko stigla – naglasila je tada Jelena.

 

 

makonda-tracker