tako skladni

Ona je poznati svetski model, on naš obožavani glumac: Posle 15 godina braka NAJLEPŠI SRPSKI PAR uživa u ljubavi

0

Za mnoge, Jelena Ivanović i Branislav Tomašević važe za jedan od najskladnijih parova 

foto: Instagram / jelenaivanovic
foto: Instagram / jelenaivanovic

Poznata Srpkinja i svetski model Jelena Ivanović i glumac Branislav Tomašević proslavili su prošle godine petnaest godina ljubavi i braka.

 

Uprkos činjenici da oboje imaju sjajne karijere, to ih nije sprečilo da stvore porodicu, koja savršeno funkcioniše. 

 

Njihov brak dobio je svoju krunu - trojicu sinova na koje su neizmerno ponosni. Ipak, ono što najviše oduševljava kada je ovaj par u pitanju je činjenica da i posle petnaest godina oni izgledaju skladno i zaljubljeno kao provg dana.

 

 

Jednom prilikom glumac je svojoj voljenoj supruzi čestitao rođendan na društvenim mrežama rečima koje tope srca:

 

- Srećan rođendan moja ljubavi. Volim te - napisao je Branislav na Insta storiju.

 

Iako se sada retko pojavljuje u medijima, supruga Branislava Tomaševića, Jelena je neko ko je obeležio modnu scenu na kraju 20. veka i najpoznatija je srpska manekenka iz tog perioda.

 

 

Radila je za poznate svetske brendove, i njeno lice je krasilo naslovnice prestižnih modnih časopisa. Od 15. godine se bavila manekenstvom, a sada radi kao skaut i modni menadžer.

 

- Bane i ja smo se upoznali u Njujorku, kada sam iz Pariza otputovala tamo na tri dana povodom slikanja za jedan modni editorijal. Preko manekenke Maje Latinović Bane i ja smo se upoznali, i istog dana zaljubili jedno u drugo. Kažu da je čovek tvog života plan sudbine, i eto, meni se to baš tako desilo, nenadano i sudbonosno - izjavila je svojevremeno Jelena.

 

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker