prvi put na crvenom tepihu

Zavoleli smo je kao partnerku Gorana Bogdana: Ovaj PLAVOKOSI LEPOTAN je osvojio srce popularne glumice

0

Sve do sada, nismo imali prilike da vidimo drugu polovinu naše lepe glumice.

foto: Antonio Ahel/ATA Images, Goran Bogdan Instagram
foto: Antonio Ahel/ATA Images, Goran Bogdan Instagram

Našu glumicu Janu Bjelicu imali smo prilike gledamo u nekoliko domaćih ostvarenja. Glumila je u seriji "Porodica", koja prati život predsednika SR Jugoslavije Slobodana Miloševića kada skinut sa vlasti, kao i u "Pevačici" i filmu "Živ čovek".

 

Ipak, najbolje smo je upoznali u hit seriji "Močvara". Ona tu glumi policajku Milku Bjelić, partnerku inspektora Nikole Krsmanovića, koga tumači Goran Bogdan.

 

Nikola i Milka u seriji pokušavaju da uđu u trag surovom ubici koji je na surov način usmrtio tri žene i paraleno sa potragom za zlikovcem sve vreme se bore sa svojim ličnim demonima.

 

Lik inspektorke Milke, koju Jana tumači u seriji, prilično je mračan. Zato su se mnogi iznenadili kada su videli kako privatni izgleda i zvuči naša lepa glumica, koja potpuno suprotna od svoje uloge.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Јана (@jana.bjelica)

 

- Ljudi kad me upoznaju prilično su iznenađeni izgledom u privatnom životu i ponašanjem. Slažem se da se poprilično razlikujemo, ali zajednička osobina bila bi sposobnost da se stvari u sebi proživljavaju i dosta često biram da stvari prećutim - otkrila je Bjelica jednom prilikom za Telegraf.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Јана (@jana.bjelica)

 

Publika zavolela Janu u ovoj seriji i vezala se za njen lik, ali o njenom privatnom životu se jako malo zna. Međutim, pre nekoliko dana Jana se pojavila na premijeri svog novog filma "Ovuda će proći put" na ovogodišnjem Festu.

 

Zbog magičnog autfita u kome se pojavile sve oči su bile uprte u nju. Zato i nije moglo da promakne da je došla u pratnji jednog naočitog plavokosog momka.

 

Sava i Jana na Festu
Sava i Jana na Festu foto: Antonio Ahel/ATAImages

Momak s kojim se Jana pojavila se zove Sava Pavlović i, kako piše na njegovom profilu na društvenoj mreži Instagram, živi u Španiji, u Madridu. Sudeći po zajedničkim fotografijama na ovoj mreži sa Janom, njih dvoje su već neko vreme u srećnoj vezi.

 

 

Na njihovim profilima se mogu naći brojne zajedničke slike sa različitih destinacija i iz različtih prilika, od svabi, preko putovanja, do prijatnih večeri u restoranima.

 

 

makonda-tracker