ima oči samo za nju

Upoznali su se KAO I FILMU, a emocije su planule brzo: Glumac kog Balkan obožava je više od 30 godina u srećnom braku

1

Ljubav harizmatičnog glumca iz serije "Lud, zbunjen, normalan" i njegove izabranice počela je još u srednjoškolskim danima

Senad Bašić u seriji Lud, zbunjen, normalan
Senad Bašić u seriji Lud, zbunjen, normalanfoto: Lud,zbunjen,normalan | ZVANICNI KANAL | FIST Pro, Youtube Printscreen

Bosanskohercegovački glumac Senad Bašić jedan je od omiljenih u ovom poslu širom regiona, pre svega zahvaljujući ulozi Faruka Fazlinovića u seriji "Lud, zbunjen, normalan".


Popularni glumac iza sebe ima višedecenijsku karijeru i mnogo uspešnih uloga, ali ga publika na prostoru bivše Jugoslavije najbolje zna i obožava zbog harizmatičnog muzičara i ženskaroša Faruka, uvek spremnog za neku smicalicu. I dok je njegov junak u popularnoj seriji uvek okružen damama, Senad u privatnom životu ima oči samo za jednu ženu.


Glumac je, naime, godinama u skladnom braku sa Jasnom, a kako ne priča mnogo o svom privatnom životu, nije poznato previše detalja o njegovoj supruzi.

 

Senad Bašić u seriji Lud, zbunjen, normalan
Senad Bašić u seriji Lud, zbunjen, normalanfoto: Lud,zbunjen,normalan | ZVANICNI KANAL | FIST Pro, Youtube Printscreen

Ipak, Senad Bašić ispričao je jednom prilikom da je Jasnu upoznao još kao srednjoškolac, kada su se zajedno vozili tramvajem na nastavu.


To je bio pogled, nije bilo osvajanja. Tako sve i krene. Imam dobru knjigu u kojoj je opisan govor tela, komunikacija telom između muškaraca i žena. Govori o tome da su žene toliko bogate erotskim i arsenalom jezika koji se odnosi na govor tela, a da su muškarci toliko siromašni. Ima više od 200 znakova koje žene poseduju, a muškarac samo pet. Da bi muškarac vidio da ga žena gleda, njemu trebaju tri kontakta očima (flert), tek iz treće on shvaća da ga žena gleda, dok žena iz prve vidi da je muškarac gleda. Desilo se to – ispričao je on jednom prilikom za magazin za Azra.


Kako je glumac istakao, oni su se sretali više puta, a posle nekoliko razmena pogleda javila se hemija, a posle prvih zajedničkih šala i osmeha i emocije.

 


Nama su se sreli pogledi, verovatno je supruga mene odmah videla, a ja sam morao pogledati verovatno još dva puta da bih video, da bih utvrdio gradivo. Muškarac je siromašan u svemu tome. Žene uvek osvajaju muškarce. Tek nakon sedam dana se vidimo. Bila je moderna neka pesma "Sreo sam je u tramvaju u Sarajevu, lijepa, slatka k’o mimoza, voljela je da se voza". Tako su krenule šale, ona se smejala. Onaj ko ne može nasmejati ženu, mislim da nema šanse kod nje – rekao je tada Senad.


Potom je planula ljubav, a par je već u studentskim danima izgovorio sudbonosno "da". Njihova bračna idila traje već više od 30 godina, a Senad i Jasna su ponosni roditelji dvoje dece – ćerke Hane i sina Skendera. Uz to, oni su i baka i daka devojčice Ene, koja s majkom živi u Nemačkoj.

 

Senad Bašić u seriji Lud, zbunjen, normalan
Senad Bašić u seriji Lud, zbunjen, normalanfoto: Lud,zbunjen,normalan | ZVANICNI KANAL | FIST Pro, Youtube Printscreen

– Ćerka i unuka su otišle u Berlin pre godinu i po. Unuka mi je zaista nedostajala. S njom sam radio sve što nisam sa svojom decom. Drugačije je kada imate 56 godina, onda vidite gde ste grešili sa svojom decom. Unuka i ja smo se samo igrali i zezali, ništa nismo pametovali, a sa svojom decom se pametuje, ti si kao pametan, ti trebaš biti neki uzor, a, zapravo, ništa ne bude onako kako ti vidiš. Niko ne zna kojim će putem. Kao što nikada nisam mogao pretpostaviti da će mi ćerka i unuka otići iz Bosne – ispričao je Senad pre nekoliko godina.

 

 

makonda-tracker