da li ste znali?

Ovo su NAJČUDNIJA IMENA DECE poznatih ličnosti: Za neka se NIKAD ne biste odlučili, a jedno je ubedljivo najduže

1

Poznate ličnosti vole da budu upečatljive po mnogo čemu, pa tako i po imenima koja su dali svojoj deci.

foto: Instagram / Bojana Barović
foto: Instagram / Bojana Barović

Brojne poznate ličnosti su se opredelile za neobična imena kada su u pitanju njihova deca. Čini se da je taj trend najpre počeo u Americi, pa smo ga potom i mi prihvatili i sad na javnoj sceni imamo nekoliko upečatljivih imena.

 

Među prvima i ona koja je uvek originalna je Jelena Karleuša. Ona je svoje naslednice nazvala Atina i Nika i mada je tada bilo jako originalno, danas su ta dva imena postala baš česta za devojčice.

 

Manenkenka Jovana Đorđević je svoju ćerku nazvala Noel, što znači Božić, dok je ime Noa postalo jako popularno za dečake, pa osim sina Janka i Biljane Tipsarević, tako se zove i dete Kristine Bekvalac.

 

Još originalnija je bila kreatorka Kristina Perić koja ima ćerku Tifani, dok Nikola Rokvić i Bojana Barović pored Simeona i Angeline, imaju i najstariju ćerku Leonu.

Poznata spisateljica Isidora Bjelica je svoju decu nazvala Lav Grigorije i Vila Evanđelina, dok je reper Skaj Vikler bio najoriginalniji i svoju ćerku nazvao Strela. Fudbaler Marko Pantelić svoje ćerke nazvao je Ingrid i Alegra. Sinovi voditeljke Nataše Pavlović zovu se Oleg i Jan.

 

Voditeljka Kristina Radenković je privukla dosta pažnje kada je sina nazvala Rogan, dok su se Relja i Nikolija opredelili za ime Rea kada su dobili prvu devojčicu. 

 

Voditeljka i nekadašnja pevačica Ena Popov je svoju ćerku nazvala Ria, dok se Ana Štajdohar odlučila za varijantu Nia.

U porodici Đogani važi tradicija davanja deci italijanskih imena, pa se tako ćerke koje je Đole dobio sa Slađom Delibašić zovu Silvija i Marinela, a deca koju je dobio sa Vesnom su Adrijano i Laura.

 

Političar Čeda Jovanović je bio jedan od najkreativnijih kada su imena dece u pitanju, Mihajlo Lajf, Jana Hart, Zora Fejt su imena njegove dece.

 

Čedomir Jovanović, Čeda Jovanović
foto: Instagram

Darko Rundek svom sinu dao je verovatno najduže ime ikada – David Vid Viktorije Dimitrije Sebastijan Ernest, dok se ćerka slavnog Zdravka Čolića zove Una Zvezdana.

 

 

makonda-tracker